Aplauz ne prestaje - podrška medicinskim radnicima

Novo iz City Experta

Aplauz ne prestaje - podrška medicinskim radnicima

Početkom maja, kompanija City Expert se pridružila mnogim društveno odgovornim kompanijama u Srbiji u pružanju podrške medicinskim radnicima koji su na prvi na udaru Covid-19 pandemije.

U akciji pod nazivom “Aplauz ne prestaje” City Expert je ponudio oglašavanje nekretnine za izdavanje bez provizije i bez bilo kakvih dodatnih troškova za sve zaposlene u državnim zdravstvenim ustanovama do kraja godine.

Prednosti izdavanja nekretnine na City Expert način

City Expert je jednistvena onlajn agencija za nekretnine koja je unela velike novine na domaće tržište u vidu značajne uštede vremena i novca.

Najbolja prezentacija nekretnine

Kad smo pre pet godina počeli da radimo, tržište je bilo preplavljeno lošim slikama i oglasima za izdavanje koji nisu objektivno predstavljali nekretnine. To je prvo što smo promenili. Na našem sajtu, vaša nekretnina će biti prikazana na najbolji mogući način: kvalitetnim fotografijama, profesionalnim video snimkom celog stana, interaktivnom tlocrtom povezanim sa 360° pogledom na svaku prostoriju, kao i detaljnim informacijama o opremljenosti i troškovima. Zahvaljujući objektivnom prikazu nekretnine, potencijalni zakupci stiču utisak kao su već posetili nekretninu. Česti su slučajevi da se nekretnina izda već nakon prvog gledanja.

Direktna komunikacija sa zakupcem

Ako imate stan za izdavanje u Beogradu ili Novom Sadu, već znate da dobrog zakupca nije lako naći. Danas zakupci rado koriste usluge City Experta jer je usluga za njih besplatna. Takođe cene i što su svi podaci o nekretnini za izdavanje trasparentni i lako dostupni. Brzini odvijanja procesa je doprinela još jedna novina koju je City Expert doneo na tržište: direktna komunikacija između vlasnika stana za izdavanje i zakupca. Kad potencijalni zakupac odluči da uživo vidi nekretninu, na sajtu popunjava zahtev u kojem predlaže datum i vreme posete stanu. Zahtev se automatski šalje vama u vidu sms poruke, a vi odgovarate da li vam odgovara ili ne. Kad vam odgovara, pokažete stan potencijalnom zakupcu. City Expert korisnički servis i agenti vam stoje na raspolaganju preko telefona, za sva pitanja i savete, kao i pomoć oko sastavljanja ugovora o zakupu.

Bez provizije za zaposlene u državnim zdravstvenim ustanovama

Uz akciju “Aplauz ne prestaje” dobijate potpunu profesionalnu uslugu izdavanja nekretnine bez dinara provizije. Iskoristite priliku – javite nam se na brojeve 011 44 26 000 svakog radnog dana od 9.00 do 20.00 časova ili 021 3 400 400 svakog radnog dana od 10.00 do 18.00 časova. I hvala vam, ovo mi i dalje aplaudiramo za vas!

U društvu društveno odgovornih kompanija

Akcija “Aplauz ne prestaje” nam mnogo znači, jer smo postali deo zajednice kompanija koje su doniranjem novca ili usluga pomogle medicinskim radnicima i ugroženim grupama stanovništva. Među njima su Nivea, Coca Cola, Pepsico, McDonald’s, Procter&Gamble, CarGo, Merck, Alkaloid, Komercijalna banka, Unicef, Fond B92, Galenika, Mozzart, Nectar, Unilever i mnogi drugi. 

Dobri primeri pružanja podrške medicinskom osoblju

Credit Agricole banka
Credit Agricole banka, članica jedne od najsnažnijih bankarskih grupacija na svetu, je donela odluku da svim medicinskim radnicima koji primaju zaradu preko Banke omogući da ne plaćaju kamatu ni da imaju bilo kakve druge troškove vezane za dozvoljeni minus, bilo da već koriste dozvoljeni minus ili tek sada apliciraju za novi, do kraja 2020. godine.

Coca-Cola HBC Srbija
Društveno odgovorne aktivnosti ove kompanije su u prehodnom periodu bile usmerene na one koji se nalaze na prvoj liniji borbe protiv COVID-19. Pored donacije od 200.000 dolara Crvenom Krstu Srbije, donirali su i 150.000 litara proizvoda za zaposlene u  Kliničkom centru Srbije i u drugim covid bolnicima širom Srbije. Pored toga, donirali su i obroke za medicinske radnike i IT opremu Kliničkom centru Srbije.

FK Crvena Zvezda
FK Crvena zvezda odlučila je da sve medicinske radnike iz kovid bolnica u Srbiji nagradi besplatnim sezonskim ulaznicama za narednu takmičarsku godinu. Kako se navodi u saopštenju crveno-belih, to je samo mali znak pažnje za sve što su učinili za državu i srpski narod za vreme pandemije koronavirusa.

"Aplauz Srbije svako veče u 20 časova simboličan je znak pažnje za naše heroje. Zvezda sem aplauza i beskonačne podrške i na ovaj način želi da se zahvali srpskim medicinarima za sve ono što pružaju svakodnevno lečeći stanovništvo i spašavajući živote", zaključuje se u saopštenju.

City Expert
Izdajem stan u Beogradu