City Expert ulaže 600.000 evra u razvoj Kreditnog savetnika

Novo iz City Experta

City Expert ulaže 600.000 evra u razvoj Kreditnog savetnika

Kreditni savetnik za pola godine plasirao više od 170 stambenih kredita u vrednosti preko 14 miliona evra

Nakon šest meseci poslovanja nove City Expert usluge Kreditnisavetnik.rs plasirano je više od 170 stambenih kredita u vrednosti od preko 14 miliona evra, zbog čega će City Expert uložiti 600.000 evra sopstvenog novca u dalji razvoj ovog brenda.

“Prateći stopu rasta, prognoza je da će broj plasiranih kredita preko Kreditnog savetnika za sledeću godinu preći 500 stambenih kredita”, ističe CEO City Experta Igor Jović.

Dodaje da je KreditniSavetnik.rs postao broj jedan brend za finansijsko savetovanje na tržištu Srbije, što pokazuje broj korisnika i završenih kreditnih poslova koji rastu iz meseca u mesec sa najvećom stopom rasta od svih usluga koje  je  City Expert do danas lansirao.

“Pored rastućeg broja zadovoljnih klijenata, Kreditni savetnik proširio je i broj banaka sa kojima sarađuje, te danas imaju saradnju sa sedam najrelevantnijih banaka na tržištu, dok se u ovom trenutku pregovara sa još tri banke o otpočinjanju procesa saradnje”, kaže Jović.

Ističe da je Kreditni savetnik pored stambenih kredita unapredio svoju uslugu i savetima o keš i namenskim kreditima, što su korisnici prepoznali i zbog čega očekuju da će broj plasiranih keš kredita kao i refinansiranih keš kredita preći 50 na mesečnom nivou u narednih nekoliko meseci.

“Uvereni smo da naša kompanija ima najbolju predispozicije da rastući zadrži vodeću poziciju koju sada ima na tržištu gde je konkurencija velika. Ulaganje kapitala u razvoj usluge i brenda će omogućiti da tim Kreditnisavetnik.rs značajno poraste kao i da razvijemo tehnologiju kojom ćemo dodatno unaprediti korisničko iskustvo čime ćemo dati podršku savetnicima da kvalitetnije obavljaju svoj posao”, ističe Jović.

On dodaje da im je u naredne dve godine tržište Srbije u fokusu, ali da planiraju da postepeno svoju uslugu testiraju i razvijaju i na tržištu Evrope i Sjedinjenih Američkih Država, pod internacionalnim brendom “MortgageNloan.com”, koji će se baviti finansiranjem banaka na tim tržištima. 

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Prodaja stanova Beograd