Upoznajte kreditnog savetnika - novu uslugu City Experta

Novo iz City Experta

Upoznajte kreditnog savetnika - novu uslugu City Experta

Pomažemo da ostvarite svoj s(t)an

Nakon 5 godina rada i više od 10.000 prodatih i izdatih stanova, dokazali smo da zaslužujemo da nam verujete. Vaše želje i potrebe nas pokreću da radimo bolje i trudimo se više kako bismo uvek bili korak ispred svih i tako vam pomogli da kupite ili zakupite nekretninu o kojoj maštate bez provizije i skrivenih troškova.

Od 2017. godine City Expert pruža savetodavnu podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova. Pažljivo smo slušali vaše potrebe i vredno radili na usavršavanju ove usluge. Danas, sa ponosom možemo da najavimo unapređenu uslugu kreditnog savetnika. City Expert porodica proširena je timom stručnjaka sa višegodišnjim bankarskim iskustvom koji će vam pomoći da lakše, brže i potpuno besplatno dođete do stana ili najbolje ponude za keš ili stambeni kredit.

Koliko vremena je trebalo da unapredimo uslugu Kreditni savetnik i koje benefite ona pruža City Expert korisnicima i svima koji su u potrazi za kreditom ili stanom, razgovarali smo sa Igorom Jovićem, CEO City Experta i Snežanom Vukmirović, kreditnom savetnicom koja će 15 godina iskustva i znanja iskoristiti kako bi pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita.

Igore, kako funkcioniše nova usluga kreditni savetnik?

Kreditni savetnik je unapređena, potpuno digitalizovana i besplatna usluga City Experta koja će pomoći svima koji su u potrazi za stambenim ili keš kreditom, kao i nekretninom da lako, brzo i bezbedno uz pomoć ličnog savetnika dođu do najbolje ponude.

Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici Kreditnog savetnika moći ćete da dobijete odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj ste fazi traženja finansijskih usluga. Kreditni savetnik vam pomaže da ostvarite svoj s(t)an.

Koje benefite će usluga Kreditni savetnik doneti korisnicima City Experta i svim ostalim klijentima koji traže stan ili najbolju ponudu za kredit?

Potraga za stanom ili najpovoljnijim stambenim kreditom nije jednostavna, a često zna da bude veoma stresna i dugotrajna. Svi koji su barem jednom razmišljali o kupovini nekretnine našli su se u situaciji da ih zbunjuje bankarska terminologija, da ne znaju odakle da krenu ili da prosto nemaju vremena da se posvete potrazi za najboljom ponudom.

Kreditni savetnik City Experta rešava sve gore navedene probleme. Pruža podršku, štedi vreme, pronalazi najbolje ponude za klijenta zbog višegodišnjeg iskustva i znanja i štedi novac jer je usluga potpuno besplatna. 

Kako? Naš tim savetnika se lično posvećuje svakom korisniku. Klijent ne mora da odlazi od banke do banke kako bi pokušao da pronađe najbolju ponudu. Bez stresa i nepotrebnih informacija Kreditni savetnik sprovedi klijenta kroz proces kredita i tako pomaže da se pronađe najbolja ponuda od banaka spram upita i specifičnih potreba. Ova usluga je potpuno digitalizovana jer je popunjavanje formulara i sama komunikacija sa Kreditnim savetnikom online komunikacija.

Igore, naveli ste da ste proširili svoj tim. Ko sve čini tim Kreditni savetnik City Experta?

City Expert porodica raste svakodnevno i srećni smo što imamo kvalitetne, sposobne i vredne saradnike koji su tu da pomognu našim korisnicima.  Sa ponosom mogu da predstavim naš tim stručnjaka koji čine Snežana Vukmirović, diplomirani ekonomista sa 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja, Jovana Rančić Korovljević, licencirani agent za nekretnine sa iskustvom u izdavanju i prodaji nekretnina od pet godina i Nikola Čobić, diplomirani ekonomsta sa više od šest godina rada kao licencirani agent za nekretnine koji je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

Snežana, nakon 15 godina rada u banci, postali ste deo City Expert porodice i vodićete uslugu kreditni savetnik. Koliko dugo se čeka na odgovor vašeg tima i od čega zavisi dužina čekanja?

Moji saradnici i ja smo tu da osluškujemo potrebe klijenata i da im pomognemo da ostvare svoje želje. Svakom upitu posvećujemo se lično, a vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta. Najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati. Ukoliko klijent ispunjava uslove za kreditni zahtev, proces sa bankom se može započeti vrlo brzo pod uslovom da se odlučio za konkretnu nekretninu koju želi da kupi.

U razgovoru sa klijentom trudimo se da prepoznamo svaki potencijalni problem kao i da nađemo rešenje tako da ceo proces bude što brži i efikasniji. 

Kako klijenti mogu da zatraže Vašu pomoć ili Vaših saradnika?

Kreditni savetnik je usluga koja je dostupna na sajtu Kreditni savetnik i nakon popunjavanja formulara ja ili moje kolege ulazimo u obradu podataka, nakon čega smo posvećeni svakom klijentu i zajedno sa njima dolazimo do najbolje ponude. Prijava je veoma jednostavna, a komunikacija na najvišem nivou tako da brzo dolazimo do najbolje ponude za klijenta.

Igore, po čemu se usluga Kreditni savetnik City Experta razlikuje od sličnih usluga koje poseduju kompanije koje se bave izdavanjem ili prodajom nekretnina?

Unapređenje ove usluge je nešto na čemu smo dugo radili kako bismo klijentima pružili podršku, kvalitet i pre svega znanje i iskustvo. Kreditni savetnik je potpuno digitalizovana usluga, jednostavna za korišćenje, a ono što nas odvaja od drugih jeste i tim ekonomskih stručnjaka koji se posvećuje svakom klijentu kako bi zajedno došli do najbolje ponude. City Expert godinama pruža najbolje onlajn usluge izdavanja i prodaje nekretnina, po najvišim standardima. Naša misija je oduvek bila da korisnicima maksimalno uštedimo vreme i novac i da njihovi interesi uvek budu na prvom mestu. Zato smo od početka poslovanja potpuno besplatni za kupce i zakupce što nas izdvaja od konkurenata i našu uslugu čini upola jeftinijom. Verujemo da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je i ova usluga nesto inovativno i drugačije na tržištu, a pružena podrška i poverenje klijenata biće naš pokretač da nastavimo sa unapređenjem poslovanja.  

Pored brige o kupcima i njihovim interesima, odlika City Expert poslovanja takođe su i projekti koji pomažu investitorima da lakše i transparentnije predstave svoje nekretnine. Igore, nadavno ste predstavili novu uslugu za investitore u novogradnji. Šta ona predstavlja i kako pomaže investitorima?  

Investitori, kao i kupci, danas zahtevaju više - bolji prikaz nekretnine i inovativne načine prodaje. Naš tim osluškuje tržište i potrebe kako kupaca, tako i investitora. Zato smo ove godine predstavili novu uslugu za investitore u novogradnji koja pored standardnih usluga izdavanja i prodaje nekretnine uz maksimalnu pravnu sigurnost, pruža i usluge oglašavanje i izrada 3D modela (rendera) stanova. Posebno smo ponosni na “virtuelne šetnje” tačnije video vizuelizaciju stana u izgradnji i na to što smo prvi koji to rade u Srbiji. Tržište se menja, ponuda novogradnje raste što dovodi do velike konkurencije, zbog čega se projekti moraju istaću po kvalitetu, ceni, ali i prodajnim pristupom. Zato je brending projekta neophodan. Da je ova inovativna usluga bila neophodna dokazuje i to što smo u poslednjih par meseci potpisali saradnju sa više od 20 investitora koji će na ovaj način predstaviti svoje projekte i tako laše, transparentnije i sigurnije doći do zadovoljnih kupaca.  

Usluge City Experta su pored Beograda postale dostupne i građanima Novog Sada kao i van granica Srbije. Da li planirate dalju ekspanziju i koji su naredni koraci?

Od 2017. godine City Expert je proširio svoje poslovanje na Novi Sad, a  sa ponosom možemo da naglasimo da više od godinu dana uspešno poslujemo i na tržištu Evropske unije – u Ljubljani pod nazivom Zwelo.si. Potpuno identičan servisu City Expert, Zwelo.si uspešno preoblikuje tržište nekretnina u Sloveniji tako što korisnicima nudi kvalitetne medijske prezentacije, profesionalne fotografije i video snimak koji ih vodi kroz virtuelnu turu stana.

Naša misija je da postanemo lideri na polju prodaje i zakupa nekretnina, kroz inovacije koje sprovodimo čineći ceo proces bržim, transparentnijim, sigurnijim i povoljnijim.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Prodaja stanova Beograd