Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Nove zgrade i projekti

Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Ukoliko želite da pobegnete od gradske buke i gužve, a da takođe budete u mogućnosti da brzo stignete do najbitnijih delova grada imamo rešenje za vas. Na Voždovcu se gradi stambeni kompleks “Panorama Voždovca” okružen prirodom i prelepim pogledom u koji će se, prema najavi investitora, za nekih godinu dana useliti budući stanari.

Pored pristupačne cene i odličnog kvaliteta projekta, sa investitorom projekta smo pričali o ostalim benefitima ovog projekta, kakva je okolina i šta budući kupci mogu da očekuju.

Višedecenijsko iskustvo garancija pouzdanosti i kvaliteta

“Tokom dugogodišnjeg iskustva u izvođenju radova, izgradili smo više od 30 stambenih objekata u Beogradu. Lokacija na kojoj kupci prepoznaju naš stil rada i kvalitet jeste Zemun, a ovim projektom se prvi put lociramo i na opštini Voždovac koji je po kvalitetu i uloženom trudu jednak ranijim projektima”, objašnjava naš sagovornik.

Kako kaže, njihovi kupci uglavnom dolaze po preporuci svojih prijatelja koji su već kupovali nekretnine kod njih.

“Poverenje koje koje nam ukazuju proističe iz svih ispoštovanih dogovora prilikom ugovaranja kupovine nekretnine, a to se odnosi pre svega na kvalitet gradnje i ispoštovane rokove”, ističe naš sagovornik.

Projekat prilagođen da zadovolji potrebe pojedinaca i višečlane porodice

Panorama Voždovca” ima 28 stanova kvadrature od 28,59 m² do 60,84 m², tako da će zadovoljiti potrebe pojedinca i višečlanih porodica.

“Konkretno manji stanovi zbog blizine fakulteta predviđeni su kao mogućnost izdavanja studentima”, kaže naš sagovornik i dodaje da je u svaki detalj utkano iskustvo, kvalitet i trud, zbog čega su svi stanovi prostrani, a prostor lepo raspoređen.

 Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Govoreći o saradnji sa City Expert timom, on kaže da im “posvećenost i dostupnost koju pružaju kupcima omogućava da se 100% fokusiraju na samu gradnju objekta”.

Ukoliko tražite stan, ali niste sigurni na kojoj lokaciji da gledate, naša preporuka je svakako ova novogradnja koja pored svoje pristupačne cene nudi i garantovani kvalitet i odličnu gradnju.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije
Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije