PRODAJTE NA VREME (BEZ TREME)

Saveti

PRODAJTE NA VREME (BEZ TREME)

Niste sigurni da li da prodajete nekretninu ili da čekate? Pitajte nas.

City Expert je prva i jedina srpska online agencija za nekretnine koja stalno unapređuje uslugu i pruža jedinstveno kupoprodajno iskustvo. Zato ostvarujemo najbolje rezultate u prodaji nekretnina u Beogradu i Novom Sadu.

Na našem sajtu sa 42.000 registrovanih korisnika, mesečno se u proseku zakaže preko 1000 gledanja stanova za prodaju

Prodaja preko City Experta je bez provizije za kupce, a sa najnižom mogućom provizijom na tržištu za vas. Baš zahvaljujući činjenici što je usluga za kupce besplatna, oni rado posećuju naš sajt i odlučuju se za saradnju sa nama.

Da biste prodali stan, potrebno je da ga pokažete u proseku 6 puta

Dve ključne stvari za brzu prodaju stana su: najbolja multimedijalna prezentacija nekretnine i saveti iskusnih agenata prodaje u vezi tržišne cene vaše nekretnine. Zahvaljujući CityExpert™ interaktivnoj prezentaciji sa detaljnim planom rasporeda prostorija, videom i pogledom od 360° na svaku prostoriju, kao i svim informacijama u vezi sa stanom i vašim zahtevima, kontaktiraće vas samo obavešteni kupci koji su zaista zainteresovani za kupovinu vaše nekretnine.
Uz našu pomoć, vašu nekretninu prodajete efikasno.

Uspeli smo da ubrzamo prodaju zahvaljujući digitalizaciji i tome što smo učinili komunikaciju između vas i kupca direktnom. Iako fizički nisu prisutni na gledanju, naši agenti su vam na raspolaganju preko telefona za svu potrebnu pomoć i savete. A pravna strana posla je sigurna zahvaljujući timu advokata City Experta, koji se brine da svaki korak kupoprodajnog procesa bude u skladu sa zakonima republike Srbije.

Od 2015. godine do danas prodali smo preko 800 nekretnina

Bez ijedne greške ili pokrenutog sudskog procesa. Ono što je 800 vlasnika stanova za prodaju saznalo, a što ćete uskoro saznati i vi, je da je City Expert uvek uz vas, od početka do potpisivanja ugovora. Pridružite se i vi klubu zadovoljnih vlasnika koji su prodali stan preko City Experta!

Da li želite da ponudite nekretninu za prodaju uz sve prednosti City Expert usluge?
 
Popunite formular i očekujte naš poziv u najkraćem mogućem roku.

City Expert
Prodajem stan u Beogradu