Beograd na vodi

Dešavanja u Beogradu
Da li Beograd na vodi brine o kulturnom nasleđu grada?
Beograd na vodi izazvao je veliku pažnju i kontroverze u Srbiji i šire. Jedan od aspekata ovog projekta jeste i obnova starih zgrada poput Železničke stanice, Geozavoda, Hotela Bristol, Ložionice i Pošte, što je prouzrokovalo različite reakcije i stavove u javnosti.
Zanimljivosti
Ko se plaši trinaestice? Petak 13.

Danas je petak 13, poslednji u ovoj godini. Pretpostavljamo da niste među srećnicima koji mogu da ostanu danas u krevetu i tako izbegnu sve potencijalne baksuze. A ako niste sujeverni ili ako imate previše posla, možda niste ni primetili koji je datum.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Belgrade Waterfont projekat

Beograd na vodi je najambiciozniji građevinski poduhvat, ujedno i najuzbudljiviji razvojni projekat u zemlji. Smešten na 1.8 miliona kvadratnih metara, u narednom periodu će postati dom za 14.000 građana koji će živeti u 6.000 stambenih jedinica. To je pravi grad u centru grada.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Galerija Belgrade - nova destinacija za zabavu u Beogradu na vodi

BW Galerija je najavljena kao jedna od glavnih atrakcija Beograda na vodi: najveći šoping mol sa zabavnim i ugostiteljskim sadržajima u regionu.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Iskustva kupaca Beograd na vodi

Mi u City Expert-u se najviše radujemo kada pomognemo kupcima da pronađu svoj idealni dom. Pored toga što je brza i sigurna prodaja stanova nešto čime smo zauvek promenili tržište nekretnina, naš onlajn način poslovanja nam je omogućio da kupcima i prodavcima uštedimo vreme. Kada tome dodamo odlične nekretnine u ponudi, zahvaljujući saradnji sa partnerima kao što je Belgrade Waterfront, dolazimo do velikog broja zainteresovanih kupaca, koji kod nas postanu zadovoljni kupci. Evo šta su nam neki od njih ispričali. 

Novo iz City Experta
City Expert i Beograd na vodi

U toku je izgradnja nove zgrade u kompleksu Beograd na vodi. BW Metropoliten će imati 325 stanova i predivni panoramski pogled na Stari savski most, Kalemegdan i obalu Save. Sada stanove u ovoj zgradi možete kupiti ekskluzivno preko City Expert-a, po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Pročitajte više o našoj saradnji i o posebnim uslovima koje smo pripremili za naše korisnike.