Belgrade Waterfont projekat

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta

Belgrade Waterfont projekat

Beograd na vodi je najambiciozniji građevinski poduhvat, ujedno i najuzbudljiviji razvojni projekat u zemlji. Smešten na 1.8 miliona kvadratnih metara, u narednom periodu će postati dom za 14.000 građana koji će živeti u 6.000 stambenih jedinica. To je pravi grad u centru grada.

Prisustvujemo stvaranju istorije

Zamišljen kao urbani koncept na levoj obali Save, Beograd na vodi donosi novo viđenje standarda kvalitetnog života. Istovremeno se gradi sve što je potrebno za nezavisno funkcionisanje naselja: stambene višespratnice sa pratećim sadržajima, parkovi, javni prostori, biciklističke staze, luksuzni hoteli, tržni centar –  i sve je podređeno udobnosti BW stanara. 

Budući simbol Beograda, najviša građevina Beograda na vodi, Kula Beograd, dobila je dozvolu za gradnju u februaru ove godine. Sa projektovanih 168 m, biće ujedno i najviša građevina u Beogradu, jer će biti za 53 m viša od trenutno najviše zgrade, Poslovnog centra Ušće. U njoj će se nalaziti hotel St. Regis Belgrade i ekskluzivni brendirani stanovi The Residences at The St. Regis Belgrade.

Najveći tržni centar u regionu, BW Galerija Belgrade, je u izgradnji, a otvaranje se planira za sledeću, 2020. godinu.

Prošle nedelje su za saobraćaj otvorene dve nove saobraćajnice: Bulevar Vudroa Vilsona i Ulica Nikolaja Kravcova. Bulevar Vudroa Vilsona počinje na novom kružnom toku kod Karađorđeve ulice, a završava se u Bulevaru vojvode Mišića, kod Beogradskog sajma, a Ulica Nikolaja Kravcova će spajati Savsku ulicu sa Kulom Beograd.

Otvoren je i veći deo prve zelene oaze, Beogradski park, čija će ukupna površina po završetku radova biti 2,7 hektara, a biće savršeno mesto za odmor i rekreaciju, zahvaljujući sportskim terenima, stazama za džoging, biciklističkim stazama i velikom dečijem igralištu.

Stanovi za sve stilove

Stambene zgrade Beograda na vodi, njih 15 do sad, kreirane su da odgovaraju na potrebe različitih životnih stilova. Stanovi su različiti po veličini i strukturi, ali slični po tome što su u njihovoj izgradnji korišćeni najkvalitetniji materijali.

Svaka zgrada je koncipirana kao zaseban kondominijum, i uz recepciju i podzemnu garažu, ima i odgovarajuće prateće sadržaje: vrtiće, maloprodajne objekte, restorane, kafiće... Pored ovih “standardnih” zgrada, u sklopu Beograda na vodi, prvi put se planirano grade luksuzni stambeni objekti namenjeni probranim kupcima, kao što je zgrada BW Terraces, koja će imati sopstveni ponton za jahte.

I u 2018. godini, kao i u 2017. i 2016, Beograd na vodi je apsolutni pobednik u kategoriji najskupljeg prodatog stana u zemlji, sa cenom od 7.866 evra za kvadratni metar stambenog prostora. Za istu adresu i vezuje se i najskuplji garažni prostor od 31.800 evra.

Belgrade Waterfont projekat

Ako tražite savršen stan…

Prema informacijama sa sajta Beograda na vodi, prodato je već preko 1990 stanova, useljene su tri zgrade a još četiri zgrade su skoro sasvim prodate - BW Arcadia, BW Parkview, BW Magnolia i BW Metropolitan. 

To ostavlja stanove u BW Aurora, BW Aria, BW Terra, BW Simfonija, BW Verde i BW Aqua, kao i stanove u tri ekskluzivne zgrade, BW Terraces, The Residences at W Belgrade i The Residences at St. Regis Belgrade na tržištu.

Ako razmišljate da kupite stan u novom i uzbudljivom delu grada, verujemo da ćete lako naći ono što tražite u ponuđenim zgradama ili u nekoj budućoj zgradi. Da biste se inspirisali, pogledajte stanove u Beogradu na vodi - a pogledajte i ostale stanove u City Expert ponudi.

City Expert