City Expert od danas dostupan i u Nišu

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta

City Expert od danas dostupan i u Nišu

Ulazak na velika vrata u saradnji sa jednim od najvećih niških investitora

Nakon više od godinu dana uspešnog poslovanja City Expert sektora novogradnje sa više od 50 zadovoljnih investitora, ovaj sektor od danas je dostupan i u Nišu u sklopu saradnje sa jednim od najvećih građevinskih investitora u tom gradu.

Na niško tržište City Expert ulazi na velika vrata u saradnji sa građevinskim preduzećem Eurolux koje podiže nov, moderan stambeno-poslovni objekat na atraktivnoj lokaciji, vrhunskog kvaliteta i premium gradnje kakva nije postojala u Nišu.

“Pouzdan investitor sa dugogodišnjim iskustvom, vrhunski kvalitet i sigurnosti jesu prioritet City Expert sektora novogradnje. Zato smo veoma ponosni što smo upravo sa Eurolux gradnjom započeli svoj prvi veliki projekat novogradnje u Nišu jer je u pitanju investitor koji iza sebe ima više od stotinu izgrađenih i prodatih stanova u ovom gradu”, kaže direktor City Expert kompanije Igor Jović.

Potpuno drugačiji prikaz novogradnje

Jović dodaje da je City Expert pre godinu dana unapredio svoje poslovanje otvaranjem sektora novogradnje koji danas broji više od 50 investitora sa uspešnim projektima u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Beškoj, na Kosmaju, a sada i u Nišu.

“Sektor novogradnje ponudio je investitorima da svoju novogradnju prikažu na potpuno drugačiji i inovativan način, kroz personalizovanu marketinšku kampanju, izradu profesionalnih rendera, stvaranjem vizuelnog identiteta i mnogim drugim pogodnostima koje nudimo, čime smo obezbedili da lakše dođu do kupaca”, objašnjava Jović. 

Dodaje da će investitori koji posluju na teritoriji Niša od sada imati mogućnost da prikažu svoje novogradnje na inovativan način.

Kreditni savetnik kao dodatna pogodnost za one koji traže kredit

U cilju da svojim korisnicima pružimo kompletno iskustvo i pomoć u celokupnom procesu potraženje za stanom, nedavno smo unapredili poslovanje novom besplatnom uslugom kreditnog savetnika koji je tu da svakog ko traži stambeni kredit, vodi korak po korak kroz proces i pronađe najbolju bankarsku ponudu.

Od danas, svi koji žele da kupe kvalitetan i lepo uređen stan u novogradnji u Nišu, moći će preko City Expert sajta da pogledaju ponudu stanova raznovrsne strukture i kvadrature na atraktivnoj lokaciji u ulici Bulevar Nemanjića bb, u blizini Delta planeta, a uz pomoć kreditnog savetnika će moći da pronađu najbolju ratu za kredit.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak