Novi i jedinstveni projekat u novogradnji: “Kosmajski vrtovi”

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta

Novi i jedinstveni projekat u novogradnji: “Kosmajski vrtovi”

Kao što znate, City Expert je početkom ove godine otvorio novi segment poslovanja, saradnju sa građevinskim investitorima. “Gnezdo Vračara” je projekat čiji smo ekskluzivni zastupnici u prodaji, a sa “Kneza Miloša Residence” smo ostvarili saradnju kao medijski partneri.

Zahvaljujući našoj tehnologiji, u mogućnosti smo da investitorima ponudimo efikasno digitalno oglašavanje uz veliku vidljivost, a naše poznavanje tržišta i način rada im garantuju lakšu i potpuno sigurnu prodaju stanova u novogradnji.

Radujemo se svim saradnjama, a obožavamo izazove koji inspirišu, kao što je najnoviji projekat. U saradnji sa City Expertom, investitor RIMMO doo je ponudio tržištu novi koncept stanovanja: prvi savremeni kondominijum sa kućama u Srbiji - Kosmajski vrtovi.

Otkud ideja?

Činjenica je da je savremeni način života previše stresan, kao i da ljudi ne provode dovoljno vremena u kontaktu sa prirodom. Kad tu dodamo svakodnevnu gužvu u saobraćaju, aerozagađenje i buku, tako uobičajenu za velike gradove, shvatamo da je jedino rešenje ‘beg iz grada’. 

To je bila ideja koja je pokrenula projekat “Kosmajski vrtovi”. Investitor je želeo da na tržište Srbije donese ideju o udobnijem, mirnijem i lepšem načinu života – o malom privatnom carstvu u prirodi, a nadomak velikih gradova. Osim novog koncepta života, ideja je i da se predstavi moderniji i efikasniji način gradnje.

Zašto Kosmaj?

Izbor je pao na jednu od dve “beogradske” planine baš zato što je Kosmaj blizu, na samo 50 km od Beograda i što nudi sasvim drugačiju mikroklimu: čist vazduh, livade, bukove i hrastove šume, planinske izvore i vidikovce. Nemenikuće, naselje u kojem se kompleks gradi, su “u centru” Kosmaja, blizu Sopota, na objektivno najlepšem mestu. 

Kako će izgledati “Kosmajski vrtovi”?

“Kosmajski vrtovi” su zamišljeni kao luksuzno zatvoreno naselje, sa 24/7 obezbeđenjem i video nadzorom. U kompleksu je planirana izgradnja 38 modernih kuća, koja se razlikuju po veličini (127-192 m²) ali ne po komforu koji pružaju. Svaka od njih ima dvorište od minimum 10 ari, koje možete da sredite kako vam odgovara – a ima dovoljno mesta i za bazen. Sve kuće će biti povezane mrežom internih puteva, a u centru naselja će se nalaziti zajednički sadržaji: košarkaški teren, teniski tereni i park sa igralištem za decu. Investitor je mislio na sve, sem odlične infrastrukture, obezbediće stanarima kompleksa redovno mesečno održavanje, održavanje zelenila, zimsku službu i čak i dostavu namirnica.

Kome su ove kuće namenjene?

Iako je koncept stanovanja ekskluzivan, cena “Kosmajskih vrtova” je više nego dostupna, kad uzmete u obzir sve što kompleks nudi. “Kosmajski vrtovi” su namenjeni, pre svega, porodicama. Kako mladim porodicama koje rastu, jer će kompleks pružati odlične uslove za zdravo detinjstvo uz boravak na vazduhu, tako i porodicama koje će kuću koristiti kao vikendicu i mesto za okupljanje za praznike. U svakom slučaju, ovo je fenomenalna prilika da vi i vaša porodica počnete da živite po meri čoveka: u prirodi, a blizu grada. Javite se “Kosmajskim vrtovima” i obezbedite svoju oazu porodičnog mira po pristupačnoj ceni.