Ponuda koja se ne odbija: Gnezdo Vračara po specijalnoj ceni

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta

Ponuda koja se ne odbija: Gnezdo Vračara po specijalnoj ceni

Proleće je uveliko počelo – po našem iskustvu i po opštem pravilu u svetu nekretnina, omiljeno doba za kupovinu stana. Istina je da su trenutno okolnosti otežavajuće, ali već znate da sa City Expertom uvek možete da računate na nove ideje. Zato vam sad, u aprilu 2020. godine, uprkos vanrednom stanju, nudimo jedinstvenu priliku da kupite stan u novogradnji sa specijalnim uslovima i uz specijalnu cenu.

GNEZDO VRAČARA

Gnezdo Vračara” je buduća stambena petospratnica na Crvenom Krstu, na raskrsnici Jadranske i Cerske ulice, u blizini Južnog bulevara. U ponudi su različiti tipovi stanova, od 42 do 117 m², uz parking i garažna mesta, a kraj radova se očekuje u januaru 2021. godine. Sama zgrada se izdvaja nesvakidašnjim i savremenim izgledom, kombinacijom strukturne fasade i fasadne cigle, uz panoramski lift koji se savršeno uklapa u celinu zgrade. Zgrada će biti opremljena po savremenim standardima udobnog života.

Radovi se odvijaju po planu, 20% zgrade je već izgrađeno.

SPECIJALNI USLOVI

Kao ekskluzivni zastupnik građevinskog investitora “Sinope building doo”, City Expert, prva srpska online agencija za nekretnine, vam nudi kupovinu stan BEZ PROVIZIJE, kao da kupujute direktno od građevinskog investitora, uz sve prednosti City Expert usluge: uz personalizovanu uslugu i podršku licenciranog i iskusnog agenta prodaje i tima advokata.

SPECIJALNA CENA DO KRAJA APRILA

Svi zainteresovani kupci koji se jave City Expert-u do kraja aprila 2020. mogu da računaju na promotivnu cenu od 2.100 €/m² za sve stanove u “Gnezdu Vračara”. 

DOGOVOR GNEZDO GRADI

Izaberite stan koji vam odgovara u “Gnezdu Vračara”. Cena od 2100 €/m² koja važi za april 2020. je fiksna i važi za stanove svih struktura.

Postoji dva načina da započnete kupoprodajni proces. Prvi je rezervacija stana, bez predugovora, uz iznos za koji se dogovorite sa investitorima. Ako želite da odmah potpišete predugovor, potrebno je da izdvojite iznos za kaparu, koji kao i iznos ‘za rezervaciju’ ulazi u ukupnu cenu stana. Zakon ne propisuje iznos kapare, te je to isključiva stvar dogovora ugovornih strana. Ako želite da rezervišete stan, a da sačekate sa zaključivanjem predugovora, sa investitorom možete da se dogovorite za iznos kapare koji će posle da se navede u predugovoru. Stvar dogovora sa investitorima je i dinamika isplate stana.

Ukratko, uz našu pomoć i savete, sve možete da se dogovorite. U sigurnim ste rukama.

POTPUNA SIGURNOST U KUPOVINI

City Expert posluje po pravilima i nikad ne oglašava nekretnine koje ne mogu da budu uknjižene. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u kupovini i prodaji nekretnina i preko 800 kupoprodajnih ugovora zaključenih bez ijedne greške ili pokrenutog spora. U prilog činjenici da smo najbezbedniji na tržištu govori i dodatna mera sigurnosti za sve naše korisnike - polisa osiguranja delatnosti od 1 milion evra, koju je City Expert zaključio sa osiguravajućom kućom Delta Generali.

VAŠE GNEZDO VAS ČEKA

Iskoristite priliku da do kraja aprila kupite stan bez provizije, po neverovatnoj ceni od 2100 €/m²  i uz veliku pomoć naših agenata. Nazovite City Expert na 011 44 26 000 da vam nađemo idealno gnezdo za život ili izdavanje!

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije