Najkreativniji enterijeri u 2018.

Uređenje stana

Najkreativniji enterijeri u 2018.

U 2018. godini smo objavili 4720 nekretnina na sajtu. Među tim nekretninama najviše su bili traženi manji stanovi u centru Beograda, ali su naši korisnici bili zainteresovani i za veće stanove na periferiji. Ono što je privlačilo najviše pažnje su kreativni enterijeri, koji ne samo da su pratili trendove već su bili i originalni u svakom smislu. Pogledajte najlepše dizajnirane stanove u 2018. godini! 

Sklad je u trendu

najkreativniji-enterijeri-2018-01

Prošle godine najveći trend u dizajnu enterijera je bila tamno plava boja. Viđali smo je na zidovima, zavesama i kao osveženje u vidu malih detalja. Veoma je zahvalna za kombinovanje sa belom bojom i sa prirodnim drvom. U ovom stanu se nalazi sve što je bilo moderno prošle godine. Bez cilja da asocira na mediteranski stil, u stanu je postignut umirujući sklad koji deluje veoma sofisticirano. Za velike komade nameštaja su birani zemljani tonovi, a monotonija je u ovom stanu razbijena plavim detaljima. Kupatilo je moderno, sa precizno uklopljenim elementima. Plave pločice su izabrane za subjektivni osećaj svežine.

Holivud stil 

najkreativniji-enterijeri-2018-02

Ovaj luksuzni stan za izdavanje na Vračaru je prava zvezda naše ponude. Svaki detalj u ovom velikom stanu je smišljen pažljivo kako bi se savršeno uklopio u celinu. Dominiraju prirodni tonovi sa detaljima u raskošnoj ciklama i ljubičastoj boji. Krivudave police, zaobljene ivice i veliki komadi nameštaja dodatno naglašavaju prirodnost samog prostora i komfor koji je zaista neprocenjiv. Živeti u ovom stanu zaista podseća na holivudski glamur. 

Elegancija iz kataloga 

najkreativniji-enterijeri-2018-03

U 2018. godini glavni trendovi u uređenju doma su bili i minimalizam, geometrija i autentični detalji koji daju kontrast celoj kompoziciji. Zato je na našu top listu dospeo ovaj moderni stan na Vračaru. Sa neverovatnim idejama, kao što je kuhinja ograđena staklom i nekoliko različitih tipova rasvete ovaj stan zaista odiše svežinom. Apsolutno možemo da zamislimo modernu porodicu ovde ili mladi bračni par.

Neobuzdani duh slobode

najkreativniji-enterijeri-2018-04

Znamo da sa modernim stanovima nema greške, ali šta je sa ušuškanim enterijerima koji zaista nude nešto drugačije? Ovaj eklektični stan u Resavskoj ulici je pun slika, boja, detalja, ukrasnih predmeta, samim tim i pun priče, avantura i inspiracije! Dekoracija u ovom stanu ima i koncept i kontekst i novi stanari će zaista imati prilike da uživaju u ovom inspirativnom prostoru. 

Vedro i romantično 

najkreativniji-enterijeri-2018-05

Koliko god da je industrijski dizajn u modi, vedre boje će uvek biti dobar izbor za enterijer. Ovaj stan kod Kalenić pijace ima sve što vam je potrebno za komforno stanovanje. Tri spavaće sobe, prostranu i svetlu kuhinju i čarobnu terasu sa predivnim pogledom. U celom stanu su zastupljeni romantični ukrasi sa primesom nostalgije koji za trenutak zaustavljaju vreme. Bez obzira što se u centru Vračara, imaćete osećaj da ste u nekom drugom bajkovitom svetu.