Pogledajte ove nekretnine u Novom Sadu

Novo iz City Experta

Ove godine svedoci smo velike ekspanzije kupovine i prodaje stanova u Novom Sadu. Kamatne stope za stambene kredite su niže nego ikada, ali cena kvadrata je dosta poskupela. Međutim, u Novom Sadu je i dalje moguće naći kvalitetne stanove po tržišnoj ceni. Pogledajte šta izdvajamo iz ponude i rezervišite gledanje stana na jedan klik.


Dvosoban stan Novi Sad Grbavica

Dvosoban stan Novi Sad Grbavica

Ovaj stan je idealan za porodice i mlade parove. Savremen, sređen i prostran, ovaj stan ima sve što vam je potrebno za komforan život. Prodaje se u izvornom stanju i odmah je useljiv. Po strukturi je dvosoban. Ima veliku dnevnu sobu, kuhinju i  terasu sa predivnim pogledom. Kuhinja i nameštaj su uključeni u cenu nekretnine, a ceo stan je u odličnom stanju. Grejanje u stanu je centralno.


Dvoiposoban stan na Limanu

Dvoiposoban stan na Limanu

Stan u starogradnji, na Bulevaru cara Lazara, sa potpuno renoviranim sanitarijama, stolarijom i kuhinjskim elementima. Stan se nalazi na osmom spratu i ima terasu sa predivnim pogledom. Stan ima veliku prostranu dnevnu sobu sa kuhinjom i dve manje spavaće sobe. Parking je dostupan u slobodnoj zoni. Novi stanari imaju pravo na korišćenje pripadajućeg podruma. 

Dvosoban stan Nova Detelinara

Dvosoban stan Nova Detelinara

Stan na Novoj Detelinari, u zgradi iz 2006 godine. Stan ima veliku dnevnu sobu, odvojenu kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Stan je u odličnom stanju, ima PVC prozore i centralno grejanje. Ppostoji mogućnost prodaje kuhinjskih elemenata i nameštaja. Ovo je moderan stan namenjen mladim parovima i svima onima koji žele komforan dom na odličnoj lokaciji. 


Renoviran dupleks Podbara

Renoviran dupleks Podbara

Ako tražite odmah useljiv stan, namenjen za porodicu ili samo vas dvoje, onda obavezno pogledajte ovaj moderni dupleks. Ono što je njegova velika prednost jeste što ima etažno grejanje na gas, koje ne samo da je ekonomično, već omogućava da imate potpunu kontrolu nad vašim sistemom grejanja. U stanu su renovirane sve instalacije, kuhinjski elementi, sanitarije i prozori.

Ovaj stan ima naročiti šarm zato što su sebi kombinuje klasičan enterijer sa primesama rustičnog šmeka i zato donosi neverovatnu toplinu u život. U ovom stanu tačno možete da se zamislite kako ušuškani zajedno slavite rođendane, kako kuvate za celu porodicu i da kako vaša deca odrastaju sa dovoljno ličnog prostora.


Trosoban stan Salajka

Trosoban stan Salajka

Veliki porodični stan sa EG na gas iz 2009. Godine prodaje sa po ceni od 581€ po metru kvadratnom. Ovaj stan ima veliku dnevnu sobu, trpezariju,  terase, kuhinju, toalet, kupatilo i spavaću sobu. Već iz samog plana stana vidite da ovde nećete imati problema sa gužvom i da će cela vaša porodica imati mesta za sebe.

Ako ste pronašli vaš idealni stan, zakažite gledanje uz samo jedan klik. Gledanje zakazujete na samoj stranici stana tako što birate datum i vreme i šaljete zahtev. Ukoliko niste registrovani moraćete da se registrujete na našem sajtu, a vaš zahtev će nakon toga biti prosleđen.

Uz fotografije, video snimak i prikaz u 360 stepeni imate prilike da pogledate svaki detalj stana i da pogledate uživo samo one stanove za koje znate da će vam se svideti. Zato, iskoristite mogućnost da stanove pretražujete onlajn. Mi smo pre samog oglašavanja proverili dokumentaciju svake nekretnine, tako da ste sa nama sigurni. Naš cilj je da promenimo način na koji funkcioniše tržište nekretnina i da omogućimo vlasnicima i kupcima da brzo dođu do realizacije.