Top 5 stanova na prodaju u Novom Sadu

Novo iz City Experta

Ukoliko vas interesuju stanovi na prodaju Novi Sad je ove godine zaista idealno mesto za kupovinu manjih porodičnih stanova. Ponuda stanova na prodaju je šarenolika, ali i dalje ima više zainteresovanih kupaca nego što ima stanova. Ukoliko se spremate za kupovinu stana, pogledajte šta ovog puta izdvajamo iz ponude.

#1 Čaroban stan za princeze i prinčeve iz bajke na Grbavici

Dvoiposoban stan na Grbavici u Novom Sadu

Svetao i renoviran dvoiposoban stan na Grbavici, prodaje se kuhinjskim elementima i nameštajem. Ceo stan je renoviran, počevši od instalacija, pa sve do podnih obloga i stolarije. Enterijer je savremen, sa čistim površinama i neutralnim tonovima koji dodatno akcentuju funkcionalnost prostora.

U ovom stanu već možete da zamislite sebe sa decom kako celu njihovu sobu pretvarate u svet iz bajke. Topao i osvetljen, ovaj stan će vam omogućiti da uživate u zajedničkim momentima, da budete fokusirani jedni na druge, a da opet svako od vas dobije svoj prostor za učenje, igru i rad.

Posebno nam se dopada radni prostor na terasi, koji možete pretvoriti u svoju malu hobi sobu!

#2 Stan u centru Novog Sada za mlade parove

Stan u centru Novog Sada

Ako želite da živite u centru grada, zaboravite na auto i zaboravite na parking. Ali, znamo da mnogi mladi parovi ili pak solo avanturisti žele baš život u samom centru. Kada živite u ulici Laze Telečkog vama su kafići, restorani i šetališta na dohvat ruke. Život je podređen slobodnom vremenu sa prijateljima, kulturnim događajima i društvenim aktivnostima.

Ali, ovaj stan donosi i veliki komfor i puno prostora. Stan ima veliku kuhinju, veoma prostrano kupatilo, spavaću sobu i dnevnu sobu modernog enterijera. Prodaje se u izvornom stanju i ima i PVC i drvenu stolariju i centralno grejanje.

Centar Novog Sada je na dohvat ruke, a stan je dovoljno prostran da u njemu možete da napravite pravo ušuškano gnezdo, jednu vrstu gradske oaze u sred Laze Telečkog.

#3 Trosoban stan u Novom Sadu sa dovoljno mesta za sve

Trosoban stan u Novom Sadu

Ovaj porodični stan ima dve velike spavaće sobe, prostranu dnevnu sobu i široke hodnike i ima čak dve terase. Stan je izuzetno svetao i komforan, a spada i u novogradnju jer je zgrada izgrađena 2009 godine.

U blizini se nalaze brojni restorani brze hrane, prodavnice, supermarketi, osnovne škole i srednja stručna škola za dizajn. Nedaleko se nalaze i igralište za decu, banke, pošte, a čuvena Detelinarska pijaca je na svega desetak minuta hoda.

#4 Multifunkcionalan stan na Grbavici

Dvosoban stan na Grbavici u Novom Sadu

Dvoiposoban stan u ulici Alekse Šantića, idealan je kako za stanovanje, tako i za kancelarije. Nalazi se u staroj zgradi, ali je potpuno renoviran 2018 godine. Zamenjene su instalacije, stolarija, podne obloge, sanitarije i kuhinjski elementi. Stan ima veliki potencijal za preuređivanje i moguće ga je adaptirati u lepi porodični stan ili napraviti moderni radni prostor od njega.

U blizini se nalazi Limanska pijaca i Limanski park, osnovne škola i brojne prodavnice i restorani. Sve što je potrebno za komforan život se nalazi na dohvat ruke.

#5 Savremeni stan na Bulevaru Evrope

Trosoban stan na Bulevaru Evrope u Novom Sadu

Za kraj smo ostavili svetao stan na Bulevaru Evrope, na najpopularnijoj lokaciji u Novom Sadu. U pitanju je trosoban stan sa puno dnevnog svetla i velikom terasom. Najveće prednosti ovog stana su to što je potpuno nov i što se nalazi na odličnoj lokaciji.

Stan ima centralno grejanje, nove PVC prozore i dva kupatila koja tek treba opremiti. Idealan je za porodicu ili mladi bračni par koji kupuje svoj prvi stan.

Za koji god stan da se odlučite dovoljno je da pogledate onlajn prezentaciju na City Expert sajtu i da steknete detaljan uvid u opremljenost, izgled i funkcionalnost svakog stana. Mi smo tu da pružimo podršku za sve što vam je potrebno. Tu smo da rastumačimo administrativna uputstva, da vam pomognemo da pregovarate oko cene i zajedno dođemo do cene koja je odgovarajuća za vas.

Mi znamo da je kupovina stana veoma velika stvar. Znamo da vam se ceo proces čini veoma komplikovanim. Znamo da se brinete i znamo da ste uzbuđeni. Nama je čast da budemo deo tako velike životne odluke. Srećni smo zbog svakog našeg kupca i raudujemo svakom kupljenom stanu. Ne želimo da budete uplapešeni i da ceo ovaj proces doživite kao veliko opterećenje. Zato smo svaki stan prikazali onakvim kakav on zaista jeste. Zato smo uveli onlajn gledanja da bi vam olakšali donošenje odluke. Zato smo agente sa terena premestili u kancelarije, kako bi vam bili dostupniji. Zato smo postali prva onlajn agencija za nekretnine u Srbiji koja več četiri godine pomaže korisnicima da pronađu svoj novi dom.