Upoznajte City Expert tim iz Novog Sada

Novo iz City Experta / Dešavanja u Novom Sadu

Upoznajte City Expert tim iz Novog Sada

Dobra komunikacija i poštovanje su ključ uspešnog poslovanja

Nekretnine su ono što nas povezuje, ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu. Pre tačno pola decenije odlučili smo da proširimo svoje poslovanje na grad koji sa pravom nosi epitet multinacionalne i multikulturalne metropole u malom. To je dokazao i City Expert tim iz Novog Sada, u kojem, kako kažu, ne postoji viša ili niža pozicija, već postoji tim ljudi koji su tu da pomognu svom kolegi, budu prijatelji, uče zajedno na greškama i veselo dele uspehe.

“Novosadski tim eksperata odlikuje timski rad. Svako zna šta radi i zato lako menjamo jedni druge kada je to potrebno. Veoma je važno da znate da možete da se oslonite na svoje kolege”, počinje razgovor Julijana Stojanović koja je prva došla u tim i ostala tu da pomogne u razvoju i daljem osvajanju tržišta nekretnina.

Kako kaže, ključ uspešnog poslovanja je dobra organizacija i odlična komunikacija Novog Sada sa menadžmentom, pravnom službom i Kreditnim savetnikom sa sedištem u Beogradu.

Od jedne osobe do time koji mesečno proda više od 50 nekretnina

Julijana dodaje da je na početku bilo dosta izazova jer je otvorena kancelarija u kojoj je ona činila i tim komercijale i prodaje, ali je vremenom posao krenuo da se razvija i da se širi tim.

“Dolazak koleginice Tijane Apić i postepeno širenje tima koji se pokazao kao odličan u radu sa ljudima me je jako veselio”, kaže Julijana i dodaje da je ostale kolege, zbog najdužeg staža u firmi i poslovne ozbiljnosti posmatraju kao “mamu tima” na koju mogu da se oslone.

Novosadski klijenti sa lakoćom prihvataju onlajn poslovanje i inovativnost

Najmlađu po godinama u timu, Tijanu Apić godine nisu sprečile da se pokaže i dokaže kao odličan agent izdavanja, neko ko se odlično snalazi u radu sa ljudima i sa lakoćom ih upoznaje sa poslovanjem i procedurom za rentiranje ili kupovinu stana.

Upoznajte City Expert tim iz Novog Sada

“Lako je raditi sa kupcima i zakupcima jer su otvoreni i lako prihvataju inovativnost. U početku je bio problem da izgradimo poverenje sa prodavcima, ali vremenom se pročulo za naš kvalitet i sve je više zainteresovanih vlasnika nekretnina koji kao najveću prednost rada sa nama izdvajaju to što ih povezujemo sa zaista zainteresovanim kupcima, zato što direktno komuniciraju sa kupcem, utiču na pregovore i imaju potpunu pravnu podršku”, objašnjava Tijana.

Tim novogradnje koji proda i više od 50 % stanova u zgradi

Za godinu dana rada tima novogradnje više od 30 investitora ukazalo je poverenje Vojislavu Ristiću i Nataši Nikolić, a da odlično rade svoj posao pokazuje i to što uspevaju da prodaju čak i do 50% stanova u jednoj novogradnji.

Upoznajte City Expert tim iz Novog Sada

“Novogradnja pokriva ceo Novi Sad i saradnja se širi i sa investitorima koji grade u prigradskim mestima, poput Veternika, Kamenice”, kaže Vojislav i dodaje da se poslovanje proširilo i na Frušku goru, Bešku sa ciljem da se proširi na ostatak Vojvodine.

Prednost onlajn poslovanja je ušteda vremena i novca

Da onlajn poslovanje uveliko olakšava komunikaciju, štedi vreme i novac saglasne su Jelena Kazimirović i Nataša Nikolić jer su obe iskusile rad u agenciji sa tradicionalnim načinom rada.

Upoznajte City Expert tim iz Novog Sada

“Onlajn poslovanje skraćuje vreme, jeftinije je mnogo i odlično je za klijente koji se lako snalaze u online modelu”, kaže Jelena i dodaje da je jedino problem kada se akvizira stariji sugrađanin koji ima problem sa onlajn modelom poslovanja, ali je tu ceo tim da pomogne u snalaženju, razgledanju stanova i zakazivanju kako bi se što lakše i brže klijent uselio u svoj novi dom.

Fotografi sa terena tu da unesu osmehe u kancelariju

“Nada Matić”, jednoglasno su svi iz kancelarije potvrdili da je Nada ta koja ih uveseljava svakog puta kada uđe u kancelariju.

“Kada dodje sa terena i udje u kancelariju, odmah nastane zurka. Nada je glavna u organizaciji svega, dobro se snalazi sa ljudima i raspoređivanjem poslova”, zaključili su novosadski eksperti.

Dodaju da pored dobre Nadine energije, ono što opisuje tim fotografa koji čini i Martina Kojić jeste i odlična komunikacija sa klijentima.

“One su lica koja predstavljaju kompaniju jer njih klijenti upoznaju prilikom fotografisanja nekretnine koja će biti objavljena na sajtu. One poznaju svu dokumentaciju, znaju odgovor na sva pitanja i tu su da uvek pomognu”, objašnjava tim.

Za kraj, tim iz Novog Sada ističe da je osnova dobrog poslovanja za rad u kancelariji i na terenu komunikacija i poštovanje, što njima, zaključićete i sami, svakako ne manjka.

Ukoliko vam se dopada naš tim iz Novog Sada, trenutno je otvorena pozicija za agenta prodaje nekretnina u novogradnji. Prijavi se i postani deo tima koji vrednim radom i osmehom osvaja tržište nekretnina na severu Srbije.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Kupite stan u Novom Sadu bez plaćanja provizije
Zaupite stan u Novom Sadu bez plaćanja provizije