Uputstvo za BESKONTAKTNO GLEDANJE STANA za vlasnike i (za)kupce

Novo iz City Experta

Uputstvo za BESKONTAKTNO GLEDANJE STANA za vlasnike i (za)kupce

Upravo ste dobili SMS poruku sa potvrdom zakazanog  ‘beskontaktnog gledanja stana’ u terminu (datum i vreme).

Sledeći korak je da se dogovorite oko aplikacije za koju ćete koristiti za video komunikaciju.

  • Sledeći korak je da se dogovorite oko aplikacije za koju ćete koristiti za video komunikaciju.

  • Naša preporuka je da predložite aplikaciju koju već koristite, kao što su Whatsapp ili Viber.

  • Ako druga strana predloži drugu aplikaciju ili ako nemate instaliranu ni jednu aplikaciju za video komunikaciju, potrebno je da je instalirate.

  • Za korisnike Androida, potrebno je da u aplikaciji Play Store nađete, downloadujete i instalirate WhatsApp ili Viber. Za korisnike Iphone-a važi ista procedura u aplikaciji Apple Store.

  • Upotreba obe aplikacije je jednostavna i intuitivna, potrebno je samo da odaberete kontakt iz svog imenika ili jednostavno da unesete novi telefonski broj (da dodate nov kontakt) u WhatsApp ili Viber messenger i da obavite video poziv.

Beskontaktno gledanje stana je nova besplatna opcija City Expert sajta koja služi da ubrza proces izdavanja ili prodaje nekretnine uz poštovanje preporuke za držanjem fizičke distance. U želji da vam pružimo bezbednu i brzu uslugu, omogućili smo vam da pokažete odnosno pogledate stan za izdavanje ili prodaju preko aplikacije za video komunikaciju. Opustite se i uživajte u pokazivanju/gledanju stana bez fizičkog kontakta!

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messanger je BESPLATNA aplikacija za dopisivanje dostupna za Android i ostale pametne telefone. WhatsApp koristi internet vezu telefona (4G/3G/2G/EDGE ili Wi-Fi, u zavisnosti od dostupnosti) za dopisivanje i pozivanje prijatelja i porodice.

Viber

Viber je besplatna aplikacija za komunikaciju kojim se možeš povezati sa svima u svetu preko svoje internet konekcije (bežičnog interneta ili svog tarifnog paketa*).

Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije
Prodaja stanova Beograd