Nova opcija za (za)kupce: Pogledajte stan preko video poziva!

Novo iz City Experta

Nova opcija za (za)kupce: Pogledajte stan preko video poziva!

Ako tražite stan za kupovinu ili najam u Beogradu ili Novom Sadu, možda vam se čini da ste pred većim izazovom nego ranije, pre svega zbog opšteg straha od širenja virusa. Da li je uopšte moguće bezbedno naći stan u doba korone?

Ako pitate nas, odgovor je DA.

City Expert, prva online agencija za nekretnine i jedinstveni servis u službi korisnika vam već nudi uslugu koja je prošla ‘biznis-korona test’ sa najboljim ocenama.

Naše poslovanje se najvećim delom dešava online i preko telefona, čime smo fizičke kontakte smanjili na minimum, a ujedno i skratili vreme potrebno da se postigne dogovor. Više od 800 uspešno zaključenih kupoprodajnih ugovora i preko 8000 izdatih nekretnina DO SAD svedoče o tome. Kako smo to uspeli? Ponudili smo najobuhvatniju uslugu koja ide u korak sa vremenom – i stalno je unapređujemo.

Svi kupci i zakupci znaju da je City Expert poznat po najboljoj multimedijalnoj prezentaciji nekretnina i po činjenici da je za kupce i zakupce naša usluga BEZ PROVIZIJE. Mnogima odgovara i direktna komunikacija sa vlasnikom, bez posrednika, koja štedi vreme obema stranama. Fizički kontakt sveden na minimum, ali sad idemo korak dalje i pružamo vam priliku da posetite stan BEZ FIZIČKOG KONTAKTA.

Pre zakazivanja gledanja, zakažite beskontaktno gledanje

Nova funkcionalnost na City Expert sajtu je opcija “Video posete stanu’. Kao (za)kupac, imate jedinstvenu priliku da BESPLATNO zakažete termin za video poziv sa vlasnikom stana, kako biste iz prve ruke saznali sve o stanu i upoznali vlasnika, preko telefona.

Kako beskontakno gledanje stana funcioniše?

  1. Potrebno je da na mobilnom telefonu imate instaliranu neku od aplikacija za video pozive (Whatsapp,  Viber, FaceTime, Zoom…).
  2. Vi predlažete datum i vreme za video poziv preko forme na sajtu.
  3. Ako vlasnik pristane, dobijate SMS poruku kao potvrdu.
  4. Dogovorite se vlasnikom koju ćete aplikaciju koristiti i beskontaktno upoznavanje može da počne.

Zahvaljujući opciji ‘Beskontaktno gledanje stana’ i vi i vlasnik možete  da se upoznate sa bezbedne distance i saznate sve što vas interesuje u vezi stana. Sigurno je da će nova opcija da vam sačuva zdravlje i uštedi vreme koje biste potrošili na obilazak stanova koji vam iz nekog razloga ne odgovaraju. Iskoristite je!

City Expert
Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije
Prodaja stanova Beograd