Nova opcija za vlasnike: Pokažite stan preko video poziva!

Novo iz City Experta

Nova opcija za vlasnike: Pokažite stan preko video poziva!

Prodaja stana ili traženje sigurnih zakupaca nikada nisu bili lak posao, a posebno ne sad, u vreme globalne pandemije kojoj se ne vidi kraj. Kako prodati stan a ograničiti fizičke kontakte? Kako efikasno naći zakupce a ne izložiti svoje zdravlje nepotrebnim rizicima?

Kao i obično – prvi na tržištu imamo rešenje!

City Expert, prva online agencija za nekretnine i jedinstveni servis u službi korisnika vam već nudi uslugu koja je prošla ‘biznis-korona test’ sa najboljim ocenama.

Naše poslovanje se najvećim delom dešava online i preko telefona, čime smo fizičke kontakte smanjili na minimum, a ujedno i skratili vreme potrebno da se postigne dogovor. Više od 800 uspešno zaključenih kupoprodajnih ugovora i preko 8000 izdatih nekretnina DO SAD svedoče o tome. Kako smo to uspeli? Ponudili smo najobuhvatniju uslugu koja ide u korak sa vremenom – i stalno je unapređujemo.

Gledanje stana bez fizičkog kontakta

Pored najsavremenije tehnologije koju koristimo da bismo predstavili i oglasili vašu nekretninu uz najnižu proviziju na tržištu, omogućili smo i direktnu komunikaciju između vas i potencijalnog (za)kupca. Fizički kontakt sveden na minimum, ali sad idemo korak dalje i pružamo vam priliku da pokažete stan BEZ FIZIČKOG KONTAKTA.

Nova opcija/funkcionalnost na City Expert sajtu je ‘Beskontaktno gledanje stana’.

Vi, kao vlasnik nekretnine za izdavanje ili prodaju, možete da BESPLATNO iskoristite opciju video poziva kako biste se upoznali sa zainteresovanim (za)kupcima, ‘prošetali’ ih po stanu i odgovorili na sva pitanja koja imaju, preko telefona.

Kako beskontaktno gledanje stana funcioniše?

Potrebno je da na mobilnom telefonu imate instaliranu neku od aplikacija za video pozive (Whatsapp, Viber, FaceTime, Zoom…).

  1. Potrebno je da na mobilnom telefonu imate instaliranu neku od aplikacija za video pozive (Whatsapp, Viber, FaceTime, Zoom…).
  2. Zainteresovani (za)kupac predlaže datum i vreme za video poziv preko forme na sajtu.
  3. Vi dobijate SMS poruku na koju odgovarate.
  4. Ako prihvatite termin ‘video posete stanu’, i vi i (za)kupac dobijate SMS poruku kao potvrdu.
  5. Dogovorite se oko aplikacije i beskontaktno upoznavanje može da počne.

Zahvaljujući opciji ‘Beskontakno gledanje stana’ i vi i potencijalni (za)kupci možete sa bezbedne distance da se upoznate i vidite da li ima prostora za postizanje dogovora. Sigurno je da će ova nova opcija dovesti do manjeg broja fizičkih gledanja stana, što će vam uštedeti vreme i sačuvati zdravlje.

Želimo vam srećnu prodaju/izdavanje nekretnine uz novu opciju!

City Expert
Izdajem stan u Beogradu