Saznajte zašto vlasnici "Stana na dan" masovno prelaze na dugoročno izdavanje

Saveti

Saznajte zašto vlasnici "Stana na dan" masovno prelaze na dugoročno izdavanje

Prazan stan može biti trošak! Dok se ne stabilizuje situacija prouzrokovana pandemijom virusa COVID19 preporučujemo svim vlasnicima koji imaju nekretninu za kratkoročno izdavanje da izdaju nekretninu na dugoročan period i obezbede sebi siguran prihod u narednim mesecima. I to u saradnji sa nama - prvom i jedinom srpskom online agencijom za nekretnine koja stalno unapređuje uslugu i ostvaruje najbolje rezultate u izdavanju nekretnina u Beogradu i Novom Sadu.

NA NAŠEM SAJTU SA 42.000 REGISTROVANIH KORISNIKA, U PROSEKU 200 KORISNIKA GLEDA STANOVE ZA IZDAVANJE SVAKE SEKUNDE

Izdavanje preko City Experta je bez provizije za zakupce, a sa najnižom mogućom provizijom za vas. Slobodno proverite ostale agencije, sigurni smo da niko ne nudi bolje uslove na tržištu, kao ni toliki broj aktivnih potencijalnih zakupaca.

DA BISTE IZDALI STAN, POTREBNO JE DA GA POKAŽETE 3 PUTA, U PROSEKU

Zaboravite na gubljenje vremena sa ljudima i agentima koji ne znaju što su došli. Zahvaljujući CityExpert™ interaktivnoj prezentaciji sa detaljnim planom rasporeda prostorija, videom i pogledom od 360° na svaku prostoriju, kao i svim informacijama u vezi sa stanom i vašim zahtevima, kontaktiraće vas samo obavešteni zakupci koji su zaista zainteresovani za vašu nekretninu.

UZ NAŠU POMOĆ, NEKRETNINA SE IZDA U PROSEKU ZA 3 DANA

Neke se izdaju i brže, za par sati. Uspeli smo da ubrzamo izdavanje zahvaljujući digitalizaciji i tome što smo učinili komunikaciju između vas i zakupca direktnom. Iako fizički nisu prisutni, naši agenti i ljubazna korisnička podrška su vam na raspolaganju preko telefona za svu potrebnu pomoć i savete kako da brže izdate vašu nekretninu.

OD 2015. GODINE DO DANAS IZDALI SMO PREKO 8.000 NEKRETNINA

I pri tom upoznali na stotine vlasnika stanova koji su postali naši dugogodišnji poslovni saradnici. Svako ko je jednom probao prednosti naše usluge – kompletne i personalizovane – uvek nam se vraća da izdamo nekretninu ponovo. Pridružite se i vi klubu zadovoljnih City Expert zakupodavaca!

DA LI ŽELITE DA PONUDITE NEKRETNINU ZA IZDAVANJE UZ SVE PREDNOSTI CITY EXPERT USLUGE?

Popunite formular i očekujte naš poziv u najkraćem mogućem roku.

City Expert
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova