Najbezbednija agencija za nekretnine u Srbiji

Novo iz City Experta

Najbezbednija agencija za nekretnine u Srbiji

NOVA OPCIJA: BESKONTAKTNO GLEDANJE

Globalna pandemija i zdravstvena kriza su delovali na naše ponašanje u obliku socijalnog (društvenog) distanciranja. Po preporuci Gradskog zavoda za javno zdravlje, fizička odvojenost od drugih osoba predstavlja važnu meru protiv širenja virusa. Držanje fizičke distance ne znači da treba da se osamite – čak naprotiv. Stručnjaci preporučuju održavanje kontakata putem telefona ili društvenih mreža, a da održavanje sastanaka bude online.

U City Expertu korisnici su na prvom mestu i sve je podređeno njihovom zadovoljstvu i bezbednosti u kupoprodajnom procesu ili prilikom izdavanja/unajmljivanja nekretnine. Sad kad je  zdravstvena bezbednost glavna tema u društvu, napravili smo korak dalje u podizanju nivoa sigurnosti svih učesnika. 

Najbezbednija agencija za promet nekretnina u Srbiji

Sve prednosti City Experta su se pokazale zlata vrednim od početka pandemije Covid19, kad je na snagu stupila preporuka za smanjenjem fizičkih kontakata na minimum, i kad su sve aktivnosti, i posao i školovanje i druženje i kupovine, preselili online.

Kao prva online agencija za nekretnine u Srbiji, još pre pet godina City Expert je uveo nekoliko velikih novina na domaće tržište nekretnina. To su:

  1. Najbolja online pretraga nekretnina za prodaju i izdavanje
  2. Najobuhvatnija online prezentacija nekretnine sa detaljnim informacijama
  3. Gledanje stana bez posrednika (agenta)
  4. Naplaćivanje provizije samo jednoj strani

Možda zvuči neskromno, ali jesmo bili prvi u mnogim stvarima koje su lansirale tržište nekretnina u Srbiji u 21. vek i postavili standarde savremenog poslovanja, na koje su se ugledale ostale agencije za nekretnine, tu mislimo pre svega na prezentaciju nekretnine. Ali neke od nabrojanih odlika su i dalje jedinstveni znak City Expert poslovanja. 

Klasične agencije za nekretnine i dalje obavezno prilikom pokazivanja stana koriste agenta prodaje, kojem je u cilju da pokaže nekretninu što većem broju (za)kupaca, čime sve uključene izlaže nepotrebnom zdravstvenom riziku, uzimajući u obzir broj kontakata sa kojim su i agent i njegovi klijenti bili izloženi.

City Expert je ubrzao prodaju i izdavanje stanova uz pomoć tehnologije.

Korisnici City Experta su navikli na najbolju pretragu i najobuhvatniju prezentaciju nekretnina koja se sastoji od profesionalnih fotografija, video-šetnje kroz stan, 360° pogleda na svaku prostoriju i interaktivnog tlocrta, koja im omogućava da vide stan kao da su u njemu. Prezentacija je kreirana da pruži sve informacije o stanu - detaljno i istinito - i da time smanji broj nepotrebnih poseta stanu. Ako se korisniku stan dopadne toliko da želi da ga poseti, on zakazuje gledanje uz nekoliko klikova, preko forme na sajtu.

Poseta stanu bez posrednika

Zahvaljujući činjenici da je City Expert jedina agencija za promet nekretnina koja je uklonila agenta prodaje kao posrednika prilikom gledanja stana, broj učesnika u fizičkom kontaktu se sveo na najmanji mogući broj: (za)kupca i vlasnika. Tako smo postali NAJBEZBEDNIJA AGENCIJA ZA NEKRETNINE NA TRŽIŠTU. Ali, nama nije dovoljno da se odmaramo na lovorikama, zato smo otišli i korak dalje.

NOVA OPCIJA: BESKONTAKTNO GLEDANJE STANA!

Da bismo još više zaštitili i vlasnike i (za)kupce i fizički kontakt zaista sveli na minimum, prvi na tržištu smo uveli mogućnost online zakazivanja beskontaktnog gledanja stana, putem video poziva između vlasnika i potencijalnog (za)kupca.

Za vlasnike

Ako ste vlasnik stana za prodaju ili izdavanje, sigurno će vam značiti da imate mogućnost da pokazujete stan preko telefona i da još više smanjite mogućnost fizičkog kontakta sa nepoznatim osobama. Zahvaljujući video pozivu, možete da se upoznate sa potencijalnim (za)kupcem i da mu pokažete stan i date informacije ‘iz prve ruke’. Postoji velika verovatnoća da ćete brže postići dogovor, a broj fizičkih pokazivanja stana će sigurno da se smanji. Verujemo da već koristite telefon za video pozive i da imate jednu ili više aplikacija za video komunikaciju.

Za kupce i zakupce

Ako ste se zainteresovali za stan sa kojim ste se detaljno upoznali na sajtu City Experta, budite brzi i zakažite beskontaktno gledanje stana. Zakazivanje se vrši preko forme koja se nalazi na strani na kojoj je nekretnina za koju ste zainteresovani, a dalje se sve dešava kao prilikom zakazivanja fizičkog gledanja. Sem povećane sigurnosti, video poseta stanu može da vam uštedi vreme, jer ćete upoznati i stan i vlasnika, saznati informacije iz prve ruke, i lakše doneti odluku da li vam stan odgovara.

City Expert
Izdajem stan u Beogradu
Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije