Saznajte sve o novom luksuznom kompleksu V12 na Novom Beogradu

Nove zgrade i projekti

Saznajte sve o novom luksuznom kompleksu V12 na Novom Beogradu

Ukoliko tražite kvalitetan i udoban stan u kojem ćete se osećati sigurno i prijatno, nov stambeno-poslovni kompeks V12 na Novom Beogradu može biti pravo mesto za vas.  

Kvalitet i stil - spoj koji se ne odbija

Nije iznenađujuće da je ova zgrada spoj kvaliteta i stila jer su renomirana preduzeća CITY INVEST d.o.o. i ROMA Company iz Beograda dvojac koji podiže zgradu.

O ovoj saradnji, o kompleksu V12 i kada je planiran završetak radova, o tome da li će kupci moći preko kredita da kupuju stanove pričali smo sa Milanom Pavlićem, direktorom Invest grupe.

“Ukoliko tražite stan koji će vam pružiti kvalitet i udobnost i u kojem se vodilo računa o svakom detalju, onda mogu zasigurno da tvrdim da je V12 mesto koje ispunjava ove kriterijume”, počinje razgovor Pavlić i dodaje da je u pitanju potpuno drugačiji projekat od mnogih koji niču na Novom Beogradu.

“Danas više nema projekata u ovom delu grada, gde možete kupiti stan u novogradnji sa svega četiri sprata i ukupno 20 stanova. Uglavnom su to veliki kompleksi sa više od 200 stanova. Zato je V12 drugačiji projekat u kojem garantujemo stanarima da će imati kvalitetno i udobno stanovanje jer je u pitanju pametna zgrada koja će im omogućiti lakši i sigurniji život”, kaže naš sagovornik.

Dodaje da je jedna velika prednost kompleksa lokacija na kojoj se nalazi jer je zgrada ušuškana u starom delu Bežanije, okružena bulevarima, a u blizini se nalazi reka Sava, tržni centari, brojne škole i vrtići zbog čega će svaki stanar zasigurno pronaći sadržaj za sebe.

Moguće kupiti stan preko kredita

Govoreći o stambenim kreditima i rokovima, direktor Invest grupe kaže da gradnja ide po planu i da se očekuje da useljenje krene u oktobru kada je i planirano.

“Kupovina stanova putem kredita je počela još prošle godine i zaista je veliki odziv kupaca iz kredita. Pozivamo sve ostale kreditne kupce da nam se obrate i usele se ove jeseni u svoj novi dom”, kaže Pavlić. 

Poznati investitori kao garancija kvaliteta i stila

Ističe da je sve ovo moguće ako pored sebe imate partnera na kojeg možete da se oslonite kakva je upravo Roma company. Prema njegovim rečima, saradnja sa Roma company počinje mnogo pre ovog projekta, u kojima se dugogodišnji saradnik izdvojio najviše zbog poštovanja rokova i odlične komunikacije i fleksibilnosti.

“Gradilište je živ sistem, promene su svakodnevne i tada je od velike važnosti da pored sebe imate partnera koji reaguje brzo. Roma company je upravo taj, pravi partner, a zajednički projekat V12 je samo logičan sled događaja”, kaže Pavlić.

Dodaje da su u pripremi novi projekti u saradnji sa Roma company kojima će nastaviti da promovišu kvalitet, udobnost i sigurnost.

Potpuno drugačiji prikaz novogradnje na tržištu

Govoreći o saradnji sa City Expert agencijom za nekretnine, direktor Invest grupe ističe da je velika prednost to što City Expert nije klasična agencija za nekretnine koja nudi prodaju stanova, već je partner koji je tu da ponudi inovatinu uslugu promocije novogradnje na tržištu kroz izradu modernih rendera, profesionalnih fotografija i video snimaka stana. Izdvaja i marketinške usluge promocije zbog koje se ova investicija prikazuje na najbolji način na tržištu i tako dovodi do zainteresovanih kupaca.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Prodaja stanova Beograd