Zapadna firma New Passel donosi nov pečat izgradnje i kvaliteta u Srbiju

Nove zgrade i projekti

Zapadna firma New Passel donosi nov pečat izgradnje i kvaliteta u Srbiju

Gradnja za desetku, kvalitet desetka, vaša Desetka

Svi smo svedoci da je Beograd postao grad kranova. Gradi se sve više, a zgrade niču kao pečurke. U svom tom mnoštvu novogradnji, važno je izdvojiti se od konkurencije i ponuditi nešto drugačije - novogradnju koja odiše stilom i kvalitetom, a koja svojim eksterijerom ne narušava izgled okolnih zgrada, već ulepšava ulicu i ceo kraj. Jedna takva zgrada, vrhunskog kvaliteta i modernog izgleda gradi se u srcu Beograda. Zbog toga što se nalazi na lokaciji za desetku i kvaliteta je za desetku, ta novogradnja ponosno nosi svoje ime “Desetka”.

O ovoj luksuznoj petospratnici koja se gradi u jednoj od žila kucavica Beograda, na Bulevaru despota Stefana, u koji se ulivaju Skadarlija, Džordža Vašingtona i Cvijićeva, pričaju Selić Radule, generalni direktor firme “New passel” koja izvodi projekat i Danka Šoškić, glavni projektant.

Prepoznata potreba stanovnika ka izgradnji luksuznog objekta u centru grada

Desetka” se gradi u srcu grada, na samo par minuta hoda od gradskih dešavanja i  nezaobilaznih turističkih atrakcija srpske prestonice, od Trga Republike i boemske četvrti Skadarlija, Bitef teatra, Bajlonijeve pijace i Botaničke bašte. Komentarišući razloge za izbor ove lokacije Selić kaže da su ih vodile potrebe stanovnika Beograda i sve urbaniji život u gradu.

“Prepoznali smo potrebu da gradnjom luksuznog objekta u centru grada stvorimo uslov kako bi ljudi mogli laganom šetnjom da stignu do trga Republike i svog posla, a da ne koriste prevozno sredstvo”, navodi on i dodaje da su posebnu pažnju posvetili blokiranju zvuka sa strane Bulevara despota Stefana.

“Projekat ‘Desetka’ je projektovan tako da budućim stanarima bude zagarantovan mir i udobnost. Fasada se sastoji od prednjeg stakla, izolacije i troslojnog stakla na svim stolarijama. Prednje staklo je prva zvučna barijera, druga barijera nam je spoljašnja stolarija izrađena po poslednjim svetskim standardima. Pored spoljašnje stolarije prednja fasada je projektovana kao ventilisana što znači da pored njenih izvanrednih termičkih svojstava čini i svojevrsnu zvučnu izolaciju”, ističe generalni direktor firme.

10 stanova projektovanih po najvišim standardima

Pored odlične lokacije, ovu novogradnju izdvaja i autentična arhitektura i intimnost budućih stanara zbog 10 stanova koje poseduje i koji imaju pristup sigurnosnim kamerama preko tableta i “touch” prekidač za struju.

Zavod za zaštitu spomenika učestovao u izradi idejnog rešenja fasade

Naši sagovornici ističu da su nakon detaljne studije arhitekture na Bulevaru despota Stefana i uz poštovanje svih načela gradnje u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika grada Beograda posle godinu dana usklađivanja dogovorili izgled fasada koja ne narušava izgled okolnih zgrada, već joj daje na munumentalnosti.

Nakon Austruje i Slovačke, na redu Srbija

Govoreći o svom radu i iskustvu, generalni direktor firme “New Passel” navodi da iza sebe ima višegodisnje iskustvo u izgradnji na teritoriji Austrije i Slovačke, kao i  da je sada došlo vreme da svoje znanje i iskustvo prenesu na tržište Srbije.

“Prvi utisak je najvažniji i shodno tome projektom ‘Desetka’ želimo da se predstavimo na teritoriji Srbije. ‘Desetka‘ je sama po sebi autentična sa svojom arhitekturom i kvalitetom gradnje koja za cilj ima da donese nov sistem gradnje sa novim tehnologijama”, navodi on.

Govoreći o saradnji sa City Expert timom, naši sagovornici navode da bi sa zadovoljstvom preporučili saradnju sa City Expertom.

“Profesionalnost, brzina i kreativnost su samo neke od brojnih usluga koje nudi City Expert”, zaključuju oni.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije