Život u Zemunu je posebna priča, a evo zašto je život u novom kompleksu “Zemunka” sve što vam je potrebno

Nove zgrade i projekti

Život u Zemunu je posebna priča, a evo zašto je život u novom kompleksu “Zemunka” sve što vam je potrebno

Za Zemunce, Zemun će zauvek biti večiti grad u Beogradu, a za one koji tragaju za svojim mestom među kaldrmisanim ulicama, nov stambeni kompleks “Zemunka” može postati dom koji će nositi u srcu. Na samo pet minuta hoda od ulice Cara Dušana svoj dom mogu pronaći mnoge porodice i svi koji tragaju za kvalitetnom novogradnjom koja će im pružiti mir, udobnost i osećaj sigurnosti. Šta je to što “Zemunku” izdvaja od ostalih novogradnji u Zemunu i Beogradu i zašto bi trebalo, ukoliko kupujete stan, da investirate baš ovde pričali smo sa investitorom ovog projekta Njegošem Jevtovićem.

Ono od čega treba krenuti kada kupujete stan u novogradnji jeste pouzdan investitor, koji poštuje rokove i koristi najkvalitetnije materijale kako biste se uselili u stan vrhunskog kvaliteta građe. Upravo takav investitor podiže kompleks “Zemunka”. 

“Imamo cilj da na tržištu novogradnje ostanemo ceo radni vek i da nešto ostavimo iza sebe. Kupci to prepoznaju i ukazuju sve veće poverenje. Kada je tako, nije teško poštovati savremene standardne gradnje”, počinje razgovor Jevtović.

Zemun nudi nešto novo i drugačije u odnosu na stari deo grada

“Zemunka” nije prvi projekat investitora “Sigma stan”, ali je prvi na opštini Zemun. Kako kaže, nakon prodatih projekata na Zvezdari i Paliluli, kao i više projekata u izgradnji na različitim lokacijama u Beogradu, sa projektom Zemunka prelaze u deo grada u kojem nisu gradili do sada. 

“Zemun nudi nešto novo u odnosu na stari deo grada, svoj centar, svoj kej, svoj šarm, a opet deo metropole kao što je Beograd. ‘Zemunka’ će zadržati proveren kvalitet koji nudimo svojim kupcima” ističe on.

Pouzdani materijali za kvalitetan život

Nov stambeni kompleks ima 44 moderna stana različitih struktura od 42 m², 43 m² i 58 m², kao i jedan stan od 104 m², a postoji mogućnost doplate za zajedničku prostoriju na svakom spratu. Ono što investitor ističe u svakom svoj projektu, pa i ovom jeste tehnička opremljenost stambenih jedinica i kvalitetni materijali koji su uloženi u svaki deo gradnje.

“Sa Zemunkom nastavljamo sa uspostavljenim visokim standardom kvaliteta. Kupcima nudimo kombinaciju pikovane i demit fasade sa kamenom vunom kao izolacijom, drvo-aluminijum fasadnom stolarijom sa ugrađenim roletnama i komarnicima, dva lifta renomiranog proizvođača Kleeman, elegantna ulazna vrata Arrikton, multi split sistem grejanja i hlađenja svake prostorije, keramiku Porcelanosa, sanitarije Laufen i parket domaćeg prizvođača Tara concept. To su sve materijali koje smo ugrađivali u svojim objektima, pokazali se kao pouzdani i kupci su zadovoljni sa njima, a mi nastavljamo saradnju sa proizvođačima”, objašnjava Jevtović.

Odlična lokacija kao dodatna prednost “Zemunke”

“Zemunka” je mesto na kojem ćete pronaći mir i osećati se potpuno sigurno, a opet ćete svuda stići jer je odlično povezan sa ostalim delovima grada, kako velikim saobraćajnicama, tako i linijama gradskog prevoza. Pored osnovnih škola i fakulteta koji se nalaze na samo par stotina metara, tu su i dom zdravlja, pijaca, tržni centri, a do kule Gardoš biće vam potrebno svega 3 minuta kolima. 

Potpuno drugačiji prikaz novogradnje na tržištu

Govoreći o saradnji sa City Expert timom novogradnje, Jevtović navodi da je veoma važno u celom procesu imati pomoć poudanog i posvećenog prijatelja, jer se tako lakše i brže dolazi do kupaca. 

“Kao neko kome se posao povećava iz dana u dan vrlo mi znači saradnja sa City Expert agencijom. Na početku sam samostalno vodio prodaju a sada sa velikim brojem stambenih jedinica to je moguće samo uz tim profesionalaca”, objašnjava on i dodaje da City Expert nudi paket usluga, što znači da na jednom mestu možete da rešite dizajn, marketing i prodaju, kao i finansijsko savetovanje zbog nedavno otvorene, potpuno besplatne usluge Kreditni savetnik.

“Posebno bih istakao digitalni marketing kojim se dolazi do neverovatno velikog broja klijenata i digitalnu mapu novogradnji gde kupac može da ima pregled i upoređuje lokacije”, zaključuje naš sagovornik.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije