Top 5 stanova na prodaju u Novom Sadu - dostupan kvalitet

Top nekretnine

Top 5 stanova na prodaju u Novom Sadu - dostupan kvalitet

Kao što već znate, i za vreme vanrednog stanja možete da postanete vlasnik stana. Ako tražite stan u Novom Sadu, pogledajte ovonedeljni izbor nekretnina koje imaju dobar odnos kvaliteta i cene, a nisu predaleko od centra, koje preporučuje City Expert agencija za nekretnine Novi Sad.

5

Novogradnja: Veliki dupleks, Telep

Dupleks za mnogoclanu porodicu: ovaj veliki stan (159 m²) na cetvrtom spratu nove zgrade (2017. godina) se prodaje nenamešten, što vam ostavlja potpunu slobodu u unutrašnjem uredenju. Ima cak šest spavacih soba, dva sredena kupatila sa kadom i jedan toalet. Ima dve prostrane terase na donjem nivou stana. Dodatna pogodnost je što stan ima sopstveno parking mesto (garažu) i što je ono ukljuceno u cenu nekretnine.

Prednosti: Veoma povoljna cena za mnogo prostora, dve velike terase.

Mane: Zgrada trenutno nema lift (ali ce ga dobiti, ugradnja je stopirana zbog vanrednog stanja), potrebno ulaganje u gornji nivo (postavljanje parketa).

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

4

Novogradnja: Trosoban dupleks, Adice

Trosoban stan (80m²) sa pripadajucim potkrovljem se nalazi na drugom spratu male stambene zgrade (2016. godina). Namešten je, odmah useljiv. Organizovan je kao dupleks sa dve spavace sobe u potkrovlju, a dole je zajednicki prostor sa prostranom terasom. Ima i kupatilo i toalet. Grejanje je centralno. Ima privatni parking i nudi mogucnost korišcenja zajednickog dvorišta.

Prednosti: Veoma povoljna cena, odmah useljiv.

Mane: Ako vam se ne svida kako je stan namešten.

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

3

Novija gradnja: Potkrovlje, Sajmište

Stvarno lepo ureden i namešten dvosoban stan (67 m²) se nalazi na šestom spratu novije zgrade (2006. godina), a renoviran ove godine. Ima jednu spavacu sobu i veliki dnevni boravak. Kuhinjski elementi, nameštaj i tehnika su ukljuceni u cenu. Poseban šarm celom stanu daju drvene grede koje se prostiru kroz veci deo stana. Ovaj stan deluje kao odlicna investicija za izdavanje.

Prednosti: Blizina centra, lepa terasa.

Mane: Malo kupatilo, mala kuhinja.

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

2

Novija gradnja: Dupleks, Podbara

Ovaj trosoban (62m²) polunamešten dupleks se nalazi na trecem spratu manje zgrade (2008. godina). Ima dve odvojene spavace sobe. Posebno nam se svida kako je nameštaj uklopljen u prostor (garderoberi na donjem nivou) i kako je iskorišcena svaka kosina na gornjem nivou. Grejanje je centralno.

Prednosti: Blizina centra, cena.

Mane: Nema parking.

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

…I TOP STAN ZA PRODAJU U NOVOM SADU OVE NEDELJE JE:

1

Novija gradnja: Trosoban stan, Novo naselje

Ovaj trosoban stan (69m²) se nalazi na cetvrtom spratu zgrade iz 1995. godine. Ima dobar raspored prostorija, sa cak tri spavace sobe i potpuno je renoviran pre dve godine. Prodaje se polunamešten. Nalazi se u Novom naselju, koje je veoma traženo jer je planski gradeno naselje koje pruža odlicne uslove za miran porodicni život. Nama se veoma svideo pogled na veliku zelenu površinu izmedu zgrada, a vama?

Prednosti: Cena, lokacija.

Mane: -

Ukupna ocena:                     10/10

Pogledajte ovu nekretninu »

U ovonedeljnoj top listi preovlađuju veći stanovi namenjeni porodicama. Ali to ne znači da je samo taj tip stanova zastupljen u City Expert ponudi stanova za prodaju u Novom Sadu. Zahvaljujući našoj naprednoj pretrazi, sami možete da odredite filtere za pretragu stanova: cenu, veličinu, strukturu, spratnost i mnoge druge stvari koje vama znače.

Na taj način će potraga za idealnim stanom brzo dati idealne rezultate.

Doviđenja do sledeće top liste, top 5 stanova za izdavanje u Beogradu!

City Expert
Kupite stan u Novom Sadu bez plaćanja provizije