Top 5 stanova za izdavanje u Novom Sadu, maj 2020.

Top nekretnine

Stanovi za izdavanje Novi Sad

Ovonedeljna top lista stanova je prilično raznovrsna. Bilo da tražite manji ili veći stan, u samom centru ili u širem centru, pogledajte City Expert ponudu stanova za izdavanje u Novom Sadu. Znamo da je za donošenje odluke o iznajmljivanju važno da se obavestite o ukupnim troškovima, pa smo posebno izdvojili mesečne troškove koji vas očekuju uz kiriju.

5

300 €/mesečno dvoiposoban na Telepu

Ovaj dvoiposoban stan (56m²) se nalazi na prvom spratu tek izgrađene zgrade. Izdaje se prazan, a može da se koristi i kao poslovni prostor. Raspored prostorija je karakterističan za novogradnju: dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom. Maksimalan broj stanara je četiri osobe. 

Prednosti: Nov stan

Mane: Nema nameštaj

Mesečni troškovi: Nema podataka jer niko nije živeo u stanu

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

4

500 €/mesečno petosoban u Adamovićevom naselju

Ovaj dupleks (98m²) je na petom spratu nove zgrade (2010.godina) i odličan je za četvoročlanu porodicu koja ima kućnog ljubimca. Spreman je za useljenje, potpuno je namešten i kompletno renoviran prošle godine. Pored odličnog rasporeda, ima i lepu terasu, a od pratećih prostorija, podrum. Posebna pogodnost je što ima pripadajuće parking mesto koje se ne plaća posebno.

Prednosti: Spreman za useljenje, ima parking, pet friendly

Mane: -

Mesečni troškovi: 40 € (bez grejanja i struje).

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

3

400 €/mesečno četvorosoban na Telepu

Prostrani dupleks (106m²) se nalazi na petom i šestom spratu nove zgrade (iz 2010. godine). Izdaje se bez nameštaja, pa je rešenje za stanare koji imaju svoj nameštaj. Ima 3 odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo i čak dva toaleta. Grejanje je centralno. Najviše nam se dopada što sobe u potkrovlju imaju normalnu visinu, bez kosina.

Prednosti: Veličina, čak 3 terase

Mane: Nema nameštaj

Mesečni troškovi: oko 120 €

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

2

180 €/mesečno garsonjera na Rotkvariji

Garsonjera (24m²) u centru, u novoj zgradi (iz 2015. godine). Ako ste od onih koji stan koriste da prespavaju, ovo je pravo rešenje za vas. Sve je skockano u jednoj prostoriji, odlično za jednu osobu, a maksimalan broj stanara je dve osobe. U cenu stanarine je uključeno i parking mesto.

Prednosti: Spreman za useljenje, ima i parking mesto.

Mane: -

Mesečni troškovi: 40 € (bez grejanja i struje)

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

PRVO MESTO TOP LISTE STANOVA ZA IZDAVANJE OVE NEDELJE U NOVOM SADU JE...

1

300 €/mesečno jednoiposoban na Rotkvariji

Ovaj jednoiposoban namešten stan (34m²) u centru je u zgradi iz 2001. godine. Lepo je namešten i renoviran prošle godine. Maksimalan broj stanara je tri osobe.

Prednosti: Spreman za useljenje.

Mane: -

Mesečni troškovi: 40 € (bez struje)

Ukupna ocena:                     10/10

Pogledajte ovu nekretninu »

Nadamo se da vam se dopala top lista stanova za izdavanje u Novom Sadu ove nedelje. Obavezno pogledajte i ostatak ponude stanova za izdavanje u Novom Sadu. Lepo je znati da u svako doba dana i noći možete da se virtuelno prošetate po stanovima za prodaju i izdavanje i u Beogradu i u Novom Sadu, bez obaveza, kao i da u City Expertu zakupci ne plaćaju proviziju. Uživajte!

City Expert
Zaupite stan u Novom Sadu bez plaćanja provizije