TOP 5 stanova za prodaju u Novom Sadu koje morate pogledati

Top nekretnine

TOP 5 stanova za prodaju u Novom Sadu koje morate pogledati

Želite da kupite savršen porodični stan u Novom Sadu? Pogledajte stanove za prodaju koje preporučuje novosadska kancelarija agencije za nekretnine City Expert. Odbrojavanje za ovu nedelju počinje…

5

Lep dupleks blizu centra

Čast da otvori City Expert top listu stanova za prodaju u Novom Sadu dobio je četvorosoban dupleks u zgradi koja se nalazi na 500 m od centra Novog Sada. Stan ima tri spavaće sobe i dva kupatila. Kao i kod većine dupleksa, donji deo stana čine zajedničke prostorije (dnevna, trpezarija i kuhinja) a na gornjem nivou su privatne prostorije. Cena kuhinjskih elemenata je uključena u cenu nekretnine.

Prednosti: Lokacija.

Mane: Treći sprat bez lifta.

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

4

Šarmantan dupleks na Detelinari 

Ukusno uređen, moderan četvorosoban dupleks sa tri spavaće sobe i dva kupatila. Savršen je za porodični život, jer se preko puta zgrade nalazi vrtić, a u blizini dve osnovne i srednja škola.

Pod stana je renoviran ove godine, a u cenu stana su uključeni ugradni američki plakari i ukusno uređena kuhinja. Ako želite, uz stan možete da kupite i sav nameštaj i belu tehniku. Samo zamislite večeri uz kamin u dnevnoj sobi!

Prednosti: Cena, lokacija.

Mane: Krovni prozori, ako ih ne volite.

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

3

Porodični stan u Novom naselju

U poslednje vreme, mnogi naši kupci insistiraju na Novom naselju. Imaju i zašto. Planski građeno od sedamdesetih godina prošlog veka, Novo naselje je vremenom postalo omiljeno mesto za stanovanje zbog mnogo zelenila, dovoljno parking mesta i mnogih sadržaja (vrtići, hipermarketi, pijaca, kafići…) koji omogućavaju uslove za prijatan život.

Zato, ove nedelje iz ponude izdvajamo ček dva stana u Novom naselju. Prvi je ovaj trosoban stan, koji se prodaje nenamešten. Pozicija na petom spratu mu daje obilje svetla i predivne poglede sa čak dve terase. Ima toalet, kupatilo, ostavu, dve spavaće sobe i veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom. Kuhinjski elementi su uračunati u cenu stana. Moguć je dogovor oko cene.

Prednosti: Nova zgrada, lep raspored prostorija, centralno grejanje.

Mane: Udaljenost od centra (ali dobra saobraćajna povezanost).

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

2

Veliki dupleks u Novom naselju

Ponovo Novo naselje, traženo mesto za život i stan dovoljno prostran za veću porodicu. U pitanju je dupleks u zgradi niže spratnosti, potpuno renoviran. Prodaje se prazan, ima tri spavaće sobe i dva kupatila. Spreman je da pruži prostor za udoban život mnogočlanoj porodici.

Prednosti: Novo naselje, odlična cena za veliki stan.

Mane: Udaljenost od centra (ali dobra saobraćajna povezanost).

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

…I TOP STAN ZA PRODAJU U NOVOM SADU OVE NEDELJE JE:

1

Stan sa velikim S na Limanu

Za sve koji preferiraju starogradnju, prvi na top listi je trosoban stan na Limanu 4. Klasika je klasika. Limani važe za omiljeni novosadski kraj za život zbog blizine centra, svih urbanih sadržaja i Dunava.

Naš pobednik za ovu nedelju je smešten u zgradi građenoj osamdesetih koja ima klasičan raspored prostorija, sa garantovano odvojenom kuhinjom i pravom ostavom. Stan je prostran, potpuno renoviran, ima tri sobe i dve terase.

Prednosti: Lokacija, odvojena kuhinja.

Mane: Nismo sigurni – na Limanima se uvek traži stan više.

Ukupna ocena:                     9.5/10

Pogledajte ovu nekretninu »

Nadamo se da ste uživali u ovonedeljnom izboru stanova za prodaju u Novom Sadu. Ako ste zainteresovani za neki od njih, budite brzi – za ovim stanovima vlada veliko interesovanje. Obavezno pogledajte i ostale stanove iz ponude za prodaju u Novom Sadu, a kad ste već tu, pogledajte i ponudu stanova za izdavanje u Novom Sadu. Srećno!

City Expert
Kupite stan u Novom Sadu bez plaćanja provizije