6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe

Uređenje stana

6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe

Malo vremena i mašte mogu da učine čuda i osveže vaš životni prostor bez mnogo ulaganja.

Igre sa ogledalima

Prostorija će delovati prostranije i svetlije ako postavite veliko ogledalo naspram prozora - tako da se u njemu oslikava nebo i pogled iz vašeg stana.

Svaki dan je Nova godina

Napravite jedinstvenu dekoraciju uz pomoć nekoliko knjiga i lampica za jelku. Ova svojevrsna skulptura, osim što će izgledati lepo, biće i kreativna zamena za lampu.

6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe

Jedinstvene slike na zidu

Milje preko televizora je nekada bio neizostavan, ali sumnjamo da će se danas neko odlučiti da ovako dekoriše svoj novi flat screen. Ovi ručni radovi se, međutim, mogu pretvoriti u moderne i neočekivane ukrase za zid, ako se stave u ramove za slike. Mnogo će lepše izgledati tamo, nego u ormanu.

Živi zidovi

Boja zidova je prvo što se primeti u svakoj prostoriji. Menjanjem boje samo jednog zida, oživećete svoj dnevni boravak. Vodite računa da se boje slažu i da ne preterate u farbanju.

6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe

Eksperimentišite sa materijalima

Možete kupiti novi kauč, a možete se i pretvoriti u dizajnera nameštaja na jedan dan! Stare komade nameštaja brzo i jeftino možete osvežiti novim štofom. Ako ste dovoljno hrabri, nemojte se odlučiti za samo jedan - odaberite više vrsta i sve ih kombinujte na jednom komadu.

Detalji, detalji, detalji

Sitnice u kontrasnim nijansama osvežiće svaku prostoriju i učiniti je živopisnijom. Možete se opredeliti za jednu boju ili napraviti šarene varijante jastuka, vaza, šoljica. Izbor je na Vama.

6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe

Ali pre svega toga, pronađite pravu dnevnu sobu u koju ćete uneti svoju maštu i kreativnost! Pogledajte našu ponudu stanova.