City Expert među 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi

Novo iz City Experta

City Expert među 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi

Nakon jake konkurencije sa velikim brojem startapa iz Evrope, City Expert je izabran u 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi na Tech tour turneji. Cilj Tech tour događaja jeste povezivanje tehnoloških preduzetnika kako bi unapredili svet i poslovanje na bolje. 

“Veoma smo počastvovani i srećni što je naš trud, rad i požrtvovanost primećena i nagrađena. Ovakva priznanja nam daju vetar u leđa da radimo još bolje kako bismo unapredili tržište nekretnina u Srbiji, regionu, pa i šire”, kaže CEO City Experta Igor Jović. 

On dodaje da je veoma lepo što su se na spisku 30 izabranih pored City Experta našle još 3 tehnološke kompanije iz Srbije - Hunch, Lab-Box i Videobolt, što dokazuje da naši preduzetnici idu u korak sa svetom i postavljaju standarde.

Na takmičenju su obuhvaćeni sektori koji se bave - digital industrijom, fintech industrijom, mobilnošću, digitalizacijom zdravstvenog sistema i održivosti razvoja. 

Tech Tour je nezavisna organizacija osnovana u Ženevi 1998. godine i posvećena je razvoju novih tehnoloških kompanija u Evropi. Njihov cilj je da sa jedne strane povežu izabrane tehnološke kompanije koje žele da se razvijaju na međunarodnom nivou, a sa druge strane da povežu vodeće ličnosti iz sveta visoke tehnologije kako bi kroz saradnju razvijali svoje biznise. Svoj cilj povezivanja ostvaruju kroz organizaciju događaja koji okupljaju čitav tehnološki ekosistem lokalnih i globalnih igrača.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova