City Expert Premium usluga - do luksuznih nekretnina brzo i lako

Novo iz City Experta

City Expert Premium usluga - do luksuznih nekretnina brzo i lako

Prepustite pronalaženje stana ili kuće profesionalcima

Ukoliko ste pravno lice koje traži stan za svoje zaposlene, radite u ambasadi, strani ste državljanin ili vam je potrebna luksuzna nekretnina, a nemate dovoljno vremena da se posvetite potrazi, renomirana agencija za nekretnine City Expert uvela je novu uslugu za premium klijente čiji je cilj da olakša i ubrza proces pronalaska idealne nekretnine.

Na koji način će funkcionisati nova usluga i šta potencijalni klijenti mogu da očekuju, pričali smo sa Aleksandrom Anđelićem jednim od konsultanata City Expert Corporate sektora, koji je tokom više godina rada uspešno sarađivao sa domaćim i stranim kompanijama, velikim brojem ambasada i diplomatskim predstavništvima.

Šta nova usluga City Expert Premium usluga donosi premium klijentima?

Na osnovu dugoročnog iskustva i mnogobrojnih klijenata koji su koristili naš sistem došli smo do zaključka da postoji određena grupa premium klijenta koji zahtevaju i imaju potrebu za dodatnom uslugom. Fizička i pravna lica koja za svoje zaposlene traže luksuzan stan ne treba da se bave procedurom pronalaska stana. Njihovo je da znaju da je proces završen brzo i da su njihove želje zadovoljene u skladu sa budžetom. Osluškivanjem želja klijenata došli smo do nove “City Expert Premium usluge” koja podrazumeva da u potpunosti ispunimo potrebe klijenta u sferi potražnje za nekretninom. Usluga je maksimalno orijentisana ka uštedi vremena, finansija, kao i nepotrebnog stresa pri pronalasku luksuzne nekretnine. To podrazumeva da će premium klijent na raspolaganju imati licenciranog agenta koji je u potpunosti posvećen, tu je da sasluša i upozna ga sa najboljim stanovima shodno njegovim preferencijama.

Licencirani agent je u potpunosti posvećen procesu pronalaska idealne nekretnine. Šta to tačno podrazumeva?

Licencirani agent je tu da pre svega odradi detaljnu analizu tržista, a zatim i analizu mikrolokacije i na osnovu toga upozna klijenta sa svim prednostima i manama date lokacije.  U roku od 24 časa agent pronalazi proveren stan koji odgovara preferencijama klijenta i koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta, nakon čega ga upoznaje sa vlasnikom. Ono što je važno jeste da ova usluga podrazumeva i potpunu pravnu zastitu - pravnu proveru stana u koju potencijalni zakupac ulazi, izradu ugovora o zakupu i pružanje svih potrebnih dodatnih pravnih informacija. Na klijentu je samo da se useli u stan.

Pored pronalaska stanova i kuća, usluga podrazumeva i pronalazak poslovnih prostora i lokala na teritoriji Beograda i Novog Sada, a uskoro i na teritoriji Niša i ostatka Srbije.

City Expert Premium usluga - do luksuznih nekretnina brzo i lako

Da li su kompanije i ambasade ukazale poverenje da koriste vaše usluge?

City Expert već sarađuje sa velikim brojem multinacionalnih kompanija i ambasada koje su nam dale svoje poverenje da na ovaj način njihovim zaposlenima pronađemo najbolje nekretnine. Potpuna transparentnost i podrška je nešto što garantuje dugogodišnju uspešnu saradnju i predstavlja razlog zbog kog je City Expert izbor velikog broja klijenata.

Kako se zainteresovani mogu prijaviti?

Sama forma prijavljivanja je jednostavna i brza. Potrebno je samo da nas kontaktiraju putem maila ili telefona 011 44 26 000 sa zahtevom, a licencirani agent će se pobrinuti oko potrebne dokumentacije, biće tu da odgovori na sva dodatna pitanja i da u najkraćem roku pronađe željenu nekretninu.

Za kraj, Anđelić navodi da se nakon zakupa nekretnine i potpisivanja ugovora posao licenciranog agenta ne završava jer je agent i dalje tu da odgovori na sve upite i pruži kompletnu podršku premium klijentima.

 

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Izdavanje stanova Beograd
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova