Zašto sve volimo da znamo unapred?

Saveti / Novo iz City Experta

kako usteda vremena utice na kvalitet usluge

Stvar je ljudske psihologije da vollimo da budemo unapred pripremljeni za ono što nas čeka. Glavni razlog je taj što ljudi generalno ne žele neprijatna iznenađenja, i što žele da novom izazovu pristupe sa samopouzdanjem. Bilo da je u pitanju planiranje letovanja, kupovina stana, ili čak proslava u restoranu, prosečan korisnik ne toleriše ispade i razočaranja.

Kako ušteda vremena utiče na kvalitet usluge?

Možda je nekada važilo pravilo da je potrebno mnogo vremena da bi se jedan proces odigrao kako treba. Nekada su se stanovi na prodaju oglašavali u štampanim oglasima bez puno informacija i bez mogućnosti da saznate više. Jedini način da dođete do informacija jeste bio da kontaktirate jednu od agencija za nekretnine. Ali ni agencije nisu mogle imati sve informacije, pa je kupovina stana jednostavno morala da traje predugo, jer ste za sve što vas zanima morali da posetite svaku nekretninu uživo.

Danas je sve drugačije. Internet nam je omogućio da unapred istražimo delove grada u koji putujemo, da pogledamo meni restorana i cene specijaliteta koje ćemo tek probati. Razumljivo je da smo mi želeli da iskoristimo pogodnost i da korisnicima omogućimo da vide kako stan koji će tek posetiti izgleda. Prvi razlog zašto je to dobro jeste što će korisnici u startu moći da eliminišu ono što im ne odgovara. Isuviše mala terasa, stan bez mogućnosti adaptacije, nefunkcionalna kuhinja – sve ovo i još mnogo više možete da vidite direktno sa slika.

Ovakva ušteda vremena omogućava kupcima da brzo uvide da li je neki stan dobra prilika za njih ili ne. Takođe ih ohrabruje da ne prave prevelike kompromise nego da nastave da traže stan koji im idealno odgovara. Zašto je to tako? Zato što im samo traženje stana ne oduzima mnogo vremena i zato što sve što treba da urade jeste da odvoje desetak minuta i stanove pogledaju onlajn.

Brza usluga i garancija kvaliteta

Naša usluga je efikasna i brza, zato što smo smanjili vreme koje je odlazilo na razgledanje nekretnina sa agentom i zato što smo pojačali tim za pružanje podrške. Sve naše mikro i makro evolucije su sprovođene da bi optimizovali korisničko iskustvo i da bi našim korisnicima omogućili da uštede vreme.

Znamo da imate specifične želje. Da ne želite da prolazite kroz dnevnu sobu da biste došli do spavaće, ili da ponekad želite da se neprimetno išunjate do frižidera. Da biste mogli da zamislite kompletno iskustvo stanovanja u novom domu i pre nego što dođete da vidite nekretninu, tu je interaktivni plan prostorija, koji pored rasporeda svake sobe prikazuje i kako svaka soba izgleda. Na primer, iz medijske prezentacije će vam biti jasno da je soba sa crvenim zidovima dnevna soba, da je neprohodna i da ima izlaz na terasu.

Najveća prednost onlajn agencije za nekretnine

Kada imate prvobitni uvid u stanje nekretnine, možete drugačije da organizujete gledanje same nekretnine. Već znate osnovno, sada možete da pitate za detalje! Takođe, kada zakoračite na već poznat teren, imaćete informacije koje će vam dati sigurnost i samopouzdanje da pitate sve što vas zanima. Kada se osećate sigurno i kada znate da vas ništa neće iznenaditi, imaćete volje da postavite prava pitanja i da se koncentrišete na pregovore.   

Dobra informisanost i agenti na raspolaganju će vam omogućiti da planirate budžet unapred. Tako nećete prekoračiti iznos koji ste odredili. Nećete trošiti vreme na nekretnine koje su znatno iznad vašeg budžeta, i uštedećete i vreme i živce zato što ćete većinu posla obaviti kod kuće, u vaše slobodno vreme i u doba dana koje vama odgovara, makar to bila i ponoć.   

Zahvaljujući našim agentima bićete upućeni u sam pravni i logistički sled kupovine stana ili kuće, bićete informisani o dodatnim administrativnim troškovima nevezanim za City Expert i moći ćete da kupite vaš novi dom ili poslovni prostor