Kako u roku od 3 dana možete da izdate svoju nekretninu pouzdanim stanarima?

Saveti za vlasnike

Kako u roku od 3 dana možete da izdate svoju nekretninu pouzdanim stanarima?

Iako mnogi maštaju o tome da imaju još jednu nekretninu koja im može doneti dodatnu mesečnu zaradu, nije sve tako jednostavno kako izgleda. Mnogi vlasnici koji žele da izdaju stan ili kuću, pa čak i poslovni prostor imaju problem sa “nepouzdanim” zakupcima. Kako znati da će zakupac zaista čuvati svoj novi dom kao da je njegov? Da li će plaćati račune na vreme i kiriju po dogovoru? City Expert agenti za nekretnine na dnevnom nivou obrade više stotina poziva i kako kažu “mnogo ljudi raznih ćudi”, zbog čega je važno zaštiti se ugovorom, kao i imati pouzdanog agenta koji je tu da vas vodi kroz proces, proveri dokumentaciju i da sve od sebe da želje vlasnika, ali i zakupca budu zadovoljene.

Garancija da ćemo u roku od 3 dana pronaći pouzdane zakupce

Svakog vlasnika uvek interesuje brzina kojim agenti mogu da izdaju nekretninu. Zato je važno u tom procesu imati pouzdanu agenciju za nekretnine i licencirane agente. City Expert sajt ima više od 150.000 poseta na mesečnom nivou, što znači da je nekretnina koja je oglašena na našem sajtu vidljiva hiljadama korisnika. Zbog velike baze korisnika koji nam ukazuju poverenje, agenti su u mogućnosti da u rekordnom roku, od najviše 3 radna dana pronađu zakupce po meri vlasnika.

Priprema dokumentacije dodatna prednost

Pouzdana agencija znači da štedi dragoceno vreme vlasnika nekretnina. Licencirani agenti su tu od početka procesa izdavanja do kraja. Od fotografisanja i snimanja nekretnine, pripreme dokumentacije, pa sve do zaključenja ugovora, zbog čega je proces izdavanja ubrzan i olakšan.

Najniža provizija na tržištu

Pored lakoće i brzine, dodatna prednost City Expert usluge je i povoljna cena. Zahvaljujući onlajn modelu imamo najnižu proviziju na tržištu.

Najniža provizija na tržištu

Želite da znate cenu po kojoj možete izdati svoju nekretnine?

Interesuje vas vrednost vaše nekretnine? City Expert agenti mogu da procene pravu vrednost nekretnine i po kojoj ceni se ona može izdati. Cena zavisi od mnogo faktora, pre svega od lokacije i mikrolokacije jer su određeni delovi Beograda specifični pa na primer za opštinu Novi Beograd nije ista cena u starijim blokovima i  eksluzivnim kondominijumima.  Na cenu utiče i zgrada, odnosno godina gradnje, spratnost, okolina, parking mesta, kao i kvadratura stana, opremljenost. Tako je na primer okvirna cena po metru kvadratnom za opštinu Vračar od 7 do 11 evra, dok je cena za Novi Beograd oko hotela Jugoslavija od 8 do 12 evra, a oko Piramide od 6 do 9 evra. Agenti su tu da uz pomoć svih potrebnih informacija daju procenu vrednosti i tako vlasnicima pomognu da lakše izdaju nekretninu uz obrazloženje zašto nekretnina toliko vredi.

Zašto zaslužujemo poverenje vlasnika nekretnina?

  • Više od 20.000 izdatih nekretnina u Beogradu
  • Više od 3.000 novih zainteresovanih zakupaca mesečno
  • Više od 70 zaposlenih koji su Vam na raspolaganju

Želite da izdamo Vašu nekretninu u naredna 3 dana?

Prepustite izdavanje profesionalcima. Za više informacija kontaktirajte nas na 011 44 26 000 ili popunite formular ispod i očekujte uskoro naš poziv.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova
Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije