Agencija za izdavanje stanova

Saveti za vlasnike
Izdajem stan - Da li se isplati i kako započeti - City Expert
Planirate da izdate stan, a ne znate odakle da počnete? Pročitajte naš tekst i saznajte zašto je ovo isplativ biznis i kako da izvučete najbolje iz njega.
Saveti za vlasnike
5 načina da izdate svoj stan po višoj ceni

Postoji više načina da povećate vrednost nekretnine koju izdajete. Ali ne brinite, to ne znači da morate da uložite previše novca u renoviranje i skup nameštaj. U ovom članku govorićemo o pametnim ulaganjima i idejama koja mogu da naprave osetnu razliku za vaš lični budžet kada je u pitanju mesečna kirija. Evo 5 načina da povisite kiriju svog stana bez prevelikog ulaganja.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Ekskluzivna prodaja i izdavanje nekretnina!

Svi vlasnici stanova za izdavanje ili prodaju žele da nađu (za)kupca što je moguće brže, kao i da prodaju/izdaju stan što je moguće povoljnije. Zato često oglašavaju svoju nekretninu preko više agencija i portala za nekretnine, misleći da time povećavaju vidljivost nekretnine i šanse da nađu (za)kupca. Ali naše iskustvo govori drugačije.

Tržište nekretnina
Miloš Mitić

Već smo pisali o tome kako je zdravstvena situacija u zemlji ove godine uticala na tržište nekretnina, ali nismo se pozabavili jednim njegovim delom. Pandemija je zadala težak udarac turizmu i ugostiteljstvu, i veliki broj malih biznisa je morao da (nadamo se, privremeno) napusti prostorije. Sa druge strane, mnoge kompanije su prebacile svoje poslovanje na rad od kuće, pa više nemaju potrebu za poslovnim prostorom koji su ranije zauzimale. Pitali smo Miloša Mitića, operativnog direktora City Experta, za komentar na dešavanja na tržištu poslovnih prostora.

Saveti
Saznajte zašto vlasnici "Stana na dan" masovno prelaze na dugoročno izdavanje

Prazan stan može biti trošak! Dok se ne stabilizuje situacija prouzrokovana pandemijom virusa COVID19 preporučujemo svim vlasnicima koji imaju nekretninu za kratkoročno izdavanje da izdaju nekretninu na dugoročan period i obezbede sebi siguran prihod u narednim mesecima.

Saveti
Do stana u par koraka

Studenti, srećan vam početak akademske godine! Nadamo se da ste našli odgovarajući smeštaj, a ako niste, pročitajte savete o tome kako da uštedite vreme, sačuvate živce i nađete stan po meri.

Top nekretnine
NAJTRAŽENIJI stanovi za izdavanje u Beogradu ove nedelje (od 300 do 700 €)

Pred vama je pet stanova koji su privukli najviše pažnje u ponudi stanova za izdavanje na City Expert sajtu ove nedelje.