Agencije za nekretnine iskustva

Saveti / Novo iz City Experta
Često postavljana pitanja iz City Expert inboxa

City Expert je na tržište nekretnina uveo novine među kojima su ozbiljna ušteda vremena prilikom potrage za idealnim stanom za iznajmljivanje ili kupovinu, kao i dostupnost svih informacija u vezi sa nekretninom. Zato smo, u našem transparentnom stilu, odlučili da na jednom mestu odgovorimo na pitanja koja skoro svakodnevno zatičemo u inboxu.

Tržište nekretnina
Koliko možete da zaradite ako izdajete stan u Novom Sadu?

Interesovanje za život u Novom Sadu je sve veće iz godine u godinu. Osim studenata koji su najbrojniji zakupci, još jedna činjenica utiče na ovaj trend - to je razvoj poslovnog sektora, posebno IT segmenta. Zato izdavanje stanova u Novom Sadu može da bude unosan posao, ako znate kako.

Saveti
Izdavanje stana preko agencije: iskustva vlasnika

Šta utiče na uspešno izdavanje, koji su to faktori koji utiču na zadovoljstvo zakupodavaca? Da bismo saznali iz prve ruke, pitali smo ih preko ankete o zadovoljstvu korisnika City Expert servisa za nekretnine.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
71.4% vlasnika se odmah odlučilo da uspostavi saradnju sa agencijom za nekretnine.

Prema istraživanjima City Expert agencije za nekretnine 71.4% ispitanih vlasnika nekretnina smatraju da im je potrebna podrška tokom procesa prodaje stana, pa su na samom početku uspostavili kontakt sa agencijama za nekretnine da saznaju više o kretanju tržišta, uslovima saradnje i raspitaju se o samom procesu.

Novo iz City Experta
zasto kupci ne veruju agencijama za nekretnine

Većina kupaca prvog stana će vam reći da im je proces kupovine stana jedan od najstresnijih događaja u životu.

Miloš Mitić, menadžer operacija City Expert-a, vam otkriva kako izgleda proces kupovine i prodaje stana. Ovde, na jednom mestu, možete dobiti sve potrebne informacije koje će vam pomoći da kupite ili prodate stan bez stresa i na najefikasniji način.

Novo iz City Experta
Zašto smo odlučili da postanemo onlajn agencija za nekretnine?

U Srbiji smo prva i (za sada) jedina onlajn agencija za nekretnine. Odlučili smo se na ovako veliki korak sa željom da unapredimo naše poslovanje i da svim našim korisnicima ponudimo nešto novo. Najveće promene odnose se na način zakazivanja gledanja, komunikacije sa zainteresovanim stranama i na gledanje nekretnine bez prisustva agenta na terenu. Pročitajte više o najhrabrijoj odluci koju smo doneli do sada i saznajte koji su benefiti našeg novog modela poslovanja.