Beograd na vodi prodaja stanova

Nove zgrade i projekti

Najluksuzniji stambeni kompleks na Balkanu, “Beograd na vodi”, uskoro dobija premium zgradu “BW Riviera” namenjenu ljubiteljima glamuroznog načina života u srcu srpske prestonice. Smeštena u prvom redu do reke Save, “BW Riviera” staje rame uz rame sa najvišom zgradom u regionu, “Kulom Beograd” zbog najsavremenije arhitekture i najekskluzivnije lokacije, sa koje će se pružati spektakularan pogled.

Nove zgrade i projekti
Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Dugoočekivana zgrada u najluksuznijem stambenom kompleksu u regionu “Beograd na vodi”, konačno će dočekati svoje kupce. Ova premium zgrada pronaći će svoje mesto na samoj obali reke Save, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. Prvi red do reke i prelep pogled sa prostranih terasa pružiće pravi užitak hedonistima i ljubiteljima luksuznog kosmopolitskog života.

Nove zgrade i projekti
Upoznajte Beograd na Vodi kako biste se lakše odlučili za stan
Živite u inostranstvu, a voleli biste da kupite stan u luksuznoj novogradnji “Beograd na vodi”. Niste sigurni koji stambeni objekat u sklopu kompleksa najviše odgovara vašim potrebama? Da li ste za pogled na reku Savu, zelenilo ili pak na staro gradsko jezgro? Da li želite ekskluzivni sadržaj ili volite da sa 168 metra visine posmatrate prestonicu? Svi stanovi u sklopu kompleksa “Beograd na vodi” urađeni po najvišim svetskim standardima, ali postoje nijanse u svakoj zgradi, koji izdvajaju jednu od druge.
Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Belgrade Waterfont projekat

Beograd na vodi je najambiciozniji građevinski poduhvat, ujedno i najuzbudljiviji razvojni projekat u zemlji. Smešten na 1.8 miliona kvadratnih metara, u narednom periodu će postati dom za 14.000 građana koji će živeti u 6.000 stambenih jedinica. To je pravi grad u centru grada.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Galerija Belgrade - nova destinacija za zabavu u Beogradu na vodi

BW Galerija je najavljena kao jedna od glavnih atrakcija Beograda na vodi: najveći šoping mol sa zabavnim i ugostiteljskim sadržajima u regionu.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Iskustva kupaca Beograd na vodi

Mi u City Expert-u se najviše radujemo kada pomognemo kupcima da pronađu svoj idealni dom. Pored toga što je brza i sigurna prodaja stanova nešto čime smo zauvek promenili tržište nekretnina, naš onlajn način poslovanja nam je omogućio da kupcima i prodavcima uštedimo vreme. Kada tome dodamo odlične nekretnine u ponudi, zahvaljujući saradnji sa partnerima kao što je Belgrade Waterfront, dolazimo do velikog broja zainteresovanih kupaca, koji kod nas postanu zadovoljni kupci. Evo šta su nam neki od njih ispričali. 

Novo iz City Experta
City Expert i Beograd na vodi

U toku je izgradnja nove zgrade u kompleksu Beograd na vodi. BW Metropoliten će imati 325 stanova i predivni panoramski pogled na Stari savski most, Kalemegdan i obalu Save. Sada stanove u ovoj zgradi možete kupiti ekskluzivno preko City Expert-a, po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Pročitajte više o našoj saradnji i o posebnim uslovima koje smo pripremili za naše korisnike.