Dizajn

Saveti / Naši gosti
Saveti za sezonu iz Marine enterijernice

Ako do sad niste čuli za Maru, a teško nam je da poverujemo u to, evo prilike da to ispravite. Mara je dizajner enterijera i nameštaja, dekorater, osnivač Marine ENTERIJERNICE, su-osnivač “iDeco” online škole enterijera i dekoracije.

Uređenje stana
Šta nam govori boja za 2020. godinu?

Pantone, svetski autoritet na polju boja, već 20 godina proglašava boju godine. Zanimljiv marketinški potez je brzo prerastao u najiščekivaniji događaj za profesionalce iz različitih oblasti, od sveprisutnog dizajna (grafičkog, industrijskog, enterijer), preko mode (visoke i konfekcije) do proizvođača nameštaja, tkanina, farbe i svega što možete da zamislite a da ima veze sa bojom.

Uređenje stana
kako-da-drugacije-ukrasite-dom-za-praznike

Novogodišnji praznici su jedinstvena prilika da unesete čaroliju u prostor u kojem boravite. U želji da vam pomognemo da kreirate nezaboravnu prazničnu dekoraciju, sumirali smo svetske trendove i dodali nekoliko ideja kojima možete da osvežite postojeću kolekciju ukrasa. Možda ćete u ovom tekstu naći inspiraciju i motivaciju da, pored svog doma, u dogovoru sa komšijama ukrasite ulaz u zgradu, gelendere, vrata od stana, možda čak i neko drvo u dvorištu ili ispred zgrade. Pored osmeha, praznično raspoloženje je nešto najlepše što možete da podelite sa porodicom, komšijama, kolegama, sugrađanima… i celim svetom. Što da ne, to je praznično vreme godine!

Novo iz City Experta

Mladen Đukić, product dizajner City Expert-a piše o tome kakva nas budućnost dizajna i korisničkog iskustva čeka i kako ćemo živeti u pametnim domovima.