Festivali

Dešavanja u Novom Sadu
Vreme čarolije u Novom Sadu

Ako postoji jedan grad u zemlji koji je zanimljiv za posetu tokom cele godine, a još više zimi, to je Novi Sad. Ne, nismo pristrasni, iako imamo mnogo razloga da budemo. Novi Sad se u decembru pretvara u zimsku bajku koja nudi obilje zabave za sve uzraste i zato je obavezna destinacija za jednodnevnu ili vikend-posetu. Spakujte porodicu ili društvo i krenite u zimsku avanturu. Pogledajte šta vas sve čeka!

Dešavanja u Novom Sadu
Nekoliko razloga da posetite Novi Sad u novembru

To što je zahladnelo ne znači da treba da se zatvorite u četiri zida. Baš naprotiv, novembar u Novom Sadu nudi više nego dovoljno razloga za uživanje u različitim vrstama zabave. Izaberite po ukusu, pozovite društvo i pravac u grad.

Dešavanja u Beogradu
Januar u Beogradu

Januar je po pravilu rezervisan za slavlja, praznike, porodicu i prijatelje. Pored slavlja, januar nam dopušta i da se malo više odmorimo, malo više ulenjimo i malo više opustimo. Ukoliko budete želeli da se razmrdate ovog meseca predlažemo da planirate bioskop, klizanje i posetu nekoj od novogodišnjih manifestacija. Pogledajte naš vodič za januar u Beogradu, aktivirajte se i izađite na svež vazduh.

Dešavanja u Beogradu
Novembar u Beogradu

Šta sve možete raditi ovog novembra u Beogradu? Možete uživati u lepom vremenu i Miholjskom letu, pogledati neke od najzanimljivijih filmskih ostvarenja i posetiti nekoliko sajmova posvećenih uređrenju doma i gurmanskim specijalitetima. Saznajte šta vas čeka ovog meseca u glavnom gradu.

Dešavanja u Novom Sadu
Novembar u Novom Sadu

Ovog meseca nas čekaju gastronormske avanture, filmski festival, svetski festival pozorišta i prve manifestacije na otvorenom koje najavljuju dolazak zime. Saznajte više o novembarskim događajima u Novom Sadu.

Dešavanja u Novom Sadu
Oktobar u Novom Sadu

Ovog meseca nas u Novom Sadu očekuju čak dva festivala posvećena pivu, nekoliko sajmova, trke i maraton. Spremite se za aktivnu jesen i uživajte u novoj sezoni. Saznajte šta nam se to zanimljivo sprema ovog meseca u Novom Sadu.

Dešavanja u Beogradu
Oktobar u Beogradu

Oktobar je zlatan, šaren, bogat, dinamičan, svež i zabavan. Oktobar znači da je došla prava jesen i da je vreme za izlaske, pozorište, maskenbal, sajam knjiga i novu studentsku godinu. Sada je takođe pravo vreme da pronađete novi stan i da uživate u toplini svog doma. Pogledajte šta vas očekuje ovog meseca u Beogradu.

Dešavanja u Novom Sadu
Septembar u Novom Sadu

Septembar započinjemo festivalima i događajima na i dalje aktuelnoj Štrand plaži. I dalje imamo prilike da uživamo u lepom vremenu, dok se polako spremamo za početak škole, ispitne rokove i dolazak jeseni. Saznajte šta nas čeka ovog meseca u Novom Sadu.

Dešavanja u Beogradu
Septembar u Beogradu

Vreme je za školu, zimnicu, jakne i kišobrane – vreme je za zlatni septembar u Beogradu! Iako leto još uvek nije gotovo, sa dolaskom 1. septembra polako ostavljamo sunce, more i plaže i spremamo se za novi početak školske godine i nove radne pobede. Saznajte više o predstojećim događajima u glavnom gradu.

Dešavanja u Novom Sadu
Avgust u Novom Sadu

Avgust u Novom Sadu donosi dobre prilike da se odmorite od Exita i pripremite za novu školsku godinu – bilo da ste đak, roditelj ili student. Provedite vreme u prirodi, sunčajte se na Štrandu i uživajte u besplatnim festivalima filma i muzike. Leto je u punom jeku, i vreme je za nove avanture.

Dešavanja u Novom Sadu
Jul u Novom Sadu

Raspust je odavno počeo, dani su duži i leto je u punom jeku. U Novom Sadu se vrše poslednje pripreme za Exit festival. Uskoro će grad biti pun turista iz celog sveta. Pored Exit-a, u julu nas očekuju filmski i pozorišni festivali, letnja sezona na Štrandu i brojne kulturne manifestacije tokom celog meseca. Saznajte sve o dešavanjima u Novom Sadu.

Dešavanja u Beogradu
Jul u Beogradu

Leto je zvanično počelo. U Beogradu je ponovo otvoren Narodni muzej nakon 15 godina. U toku su letnji festivali dobre muzike na otvorenom. Za najmlađe su organizovane besplatne radionice sporta i kreativnosti, a za odrasle su tu večernje projekcije u bioskopima na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u julu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Jun u Beogradu

U junu dolazi leto, raspust, i velike vrućine, a na beogradsku kulturnu scenu dolazi pravo osveženje. U planu su filmski festivali, koncerti, noćni marketi i još mnogo toga. Počinje sezona bazena, provoda na Adi i zabave na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u junu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Maj u Beogradu

Ovaj mesec započinjemo proslavom 1. maja i uživanjem u slobodnim danima sa porodicom i prijateljima.