Investiciona kupovina stana

Saveti
Zašto je ulaganje u nekretnine jedna od najispativijih investicija?

Nekretnina je ta koja vam može doneti prihod, ili, u najmanju ruku, povratiti uloženo. Dokaz za to jeste statistika koja pokazuje da su u poslednjih nekoliko godina cene nekretnina drastično porasle (u nekim opštinama čak za 50%) što je uticalo na to da je povrat na uložena sredstva bio i nekoliko puta veći. I pored očekivanja mnogih stručnjaka da će tržište doživeti određeni pad u prvoj polovini ove godine desilo se nešto sasvim suprotno - potražnja je prevazišla veliku ponudu na tržištu, čime se cena kvadrata održava veoma visoko.

Saveti
Slamarica, novac u banci ili nešto treće? Šta je najisplativije?

Najteže je krenuti sa odvajanjem novca, ali ako redovno odvajanje postane navika, vremenom možete imati dovoljno zaliha da budete spokojni ukoliko nastupe neželjene situacije, da budete u mogućnosti da sebi i svojim najmilijima priuštite više, kao i da od te ušteđevine jednog dana zaradite kroz buduće investiranje.

Saveti
Šta je bolje od štednje u banci?

Ukoliko se razmišljate da li je bolje da svoju ušteđevinu sačuvate u “slamarici” ili banci, najbolji savet jeste da je uložite i od nje zaradite. Svoju ušteđevinu možete zasigurno da uvećate ako uložite u kupovinu stana jer ste time uvek na dobitnu.  Nekretnina je ta koja vam može doneti prihod ili u najmanju ruku, povratiti uloženo.