Istraživanje tržišta nekretnina

Tržište nekretnina
Da li će situacija u Ukrajini uticati na cene nekretnina u Srbiji?

U noći između 23. i 24. februara Rusija je napala Ukrajinu zbog čega je u toj zemlji proglašeno ratno stanje. Dok Ukrajinci u kolonama napuštaju svoju zemlju, grupa zapadnih zemalja na čelu sa Sjedinjenim Američnim Državama, Evropskom unijom i Velikom Britanijom odlučila je da blokira pristup određenim ruskim bankama finansijskom sistemu SWIFT i na taj način uvede dodatne restriktivne mere protiv ruske Centralne banke kako bi kaznila Kremlj za invazija na Ukrajinu.

Novo iz City Experta
Novi City Expert sajt po vašoj meri

Potraga za stanom ili prodaja znaju da budu težak i dugotrajan proces. Zato smo vredno radili kako bismo kupcima i zakupcima pojednostavili proceduru pretraživanja za stanom iz snova, a vlasnicima olakšali komunikaciju i ubrzali prodaju. Nakon više od šest meseci svakodnevnog rada došlo je vreme da vam predstavimo nov City Expert sajt i nove funkcionalnosti koje nudi.

Novo iz City Experta / Dešavanja u Novom Sadu
Velike promene na tržištu nekretnina u Novom Sadu - Izdavanje stanova Novi Sad

Lepa vest za sve vlasnike koji se bave izdavanjem nekretnina u Novom Sadu. Ovo je bio povod da popričamo sa Igorom Jovićem, direktorom City Expert-a.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
71.4% vlasnika se odmah odlučilo da uspostavi saradnju sa agencijom za nekretnine.

Prema istraživanjima City Expert agencije za nekretnine 71.4% ispitanih vlasnika nekretnina smatraju da im je potrebna podrška tokom procesa prodaje stana, pa su na samom početku uspostavili kontakt sa agencijama za nekretnine da saznaju više o kretanju tržišta, uslovima saradnje i raspitaju se o samom procesu.