Izdavanje stana

Saveti za vlasnike
Ovako treba fotografisati nekretninu! Saveti fotografa za bržu prodaju
Da li se pitate kako fotografije enterijera u magazinima izgledaju tako profesionalno i besprekorno? Nisu uvek u pitanju luksuzne nekretnine, ali dobro uvežbani fotografi uspevaju da prostor zasija u najboljem mogućem izdanju.
Pravni saveti
Pravni izazovi i moguća rešenja u procesu legalizacije objekata u Srbiji

Legalizacija objekata je postupak kojim se nezakonito izgrađeni objekti, odnosno objekti izgrađeni bez građevinske dozvole ili odobrenja za izgradnju, dovode u sklad sa zakonom i priznaju kao legalni. Ova tema je od velike važnosti u Srbiji, gde se broj nelegalno izgrađenih objekata procenjuje na oko pet miliona.

Saveti za vlasnike
Kako da efikasno upravljate svojom nekretninom: Saveti za vlasnike

Upravljanje nekretninom može biti izazovno, posebno ako izdajete svoju nekretninu. Između održavanja, određivanja cene, izbora pravog stanara i zakonskih obaveza, postoji mnogo faktora na koje treba obratiti pažnju. U ovom blogu, pružićemo vam korisne savete kako da efikasno upravljate svojom nekretninom.

Pravni saveti
Depozit za stan - šta je i kako se određuje visina depozita za izdavanje stana?

Kada dođe do toga da se useljavate u nov stan, u trenutku potpisivanja ugovora, vlasnik stana će verovatno zahtevati depozit, tačnije određenu sumu novca, koji predstavlja garanciju kojom se zakupodavac osigurava da nepokretnost neće biti oštećena, odnosno da će biti vraćena u prvobitno stanje.

Saveti
Kako najlakše izdati stan
Izdavanje stana ne mora da bude noćna mora!
Zanimljivosti
Nestvarna kuća na Avali od stakla i čelika koja lebdi nad tlom

Ekskluzivno dostupna na dugoročno izdavanje na City Expert sajtu

Saveti
PRIČA O STANU: Kako napraviti stan za maštanje?

Svi želimo da naš stan bude poseban. Takođe da bude lep i funkcionalan. Time se rukovodio i vlasnik stana na Novom Beogradu, koji je klasičan četvorosoban preuredio u dvoiposoban stan. Želeo je, i na kraju uspeo, da napravi prostor koji pleni pažnju pažljivo osmišljenim detaljima i čija udobnost se oseća "sa vrata".

Novo iz City Experta
Nova opcija za vlasnike: Pokažite stan preko video poziva!

Prodaja stana ili traženje sigurnih zakupaca nikada nisu bili lak posao, a posebno ne sad, u vreme globalne pandemije kojoj se ne vidi kraj. Kako prodati stan a ograničiti fizičke kontakte? Kako efikasno naći zakupce a ne izložiti svoje zdravlje nepotrebnim rizicima?

Saveti
Pet friendly stanovi za izdavanje

Ako imate kućnog ljubimca i podstanar ste, svaka potraga za stanom predstavlja izvor frustracije za vas. Sigurno ste se zapitali, zašto u tako velikom gradu ima tako malo stanova za izdavanje u kojima su kućni ljubimci dobrodošli?

Saveti
Šta treba da znate pre nego što iznajmite stan
Septembar je vezan za nove početke. Bilo da dolazite da studirate u novi grad ili počinjete samostalan život, iznamljivanje stana je svakako veliki korak u vašem životu. Da bismo vam pomogli da iz ovog iskustva izađete srećni i zadovoljni, sastavili smo listu saveta koje treba da uzmete u obzir prilikom planiranja ove važne akcije.

Pages