Izdavanje stanova Novi Sad

Dešavanja u Novom Sadu
Novi Sad - Evropska prestonica kulture koja povezuje ljude

Evropska prestonica kulture je jedan od najpoznatijih projekata Evropske unije, a ideja vodilja 1985. godine, kada je inicirano njeno uvođenje, bila je ta da se određeni gradovi pozicioniraju u srce kulturnog života Evrope i da na taj način poboljšaju svoj status i promovišu održivi turizam uz dodatan razvoj kroz kulturu.

Saveti za vlasnike
Kako da izdavanje postane biznis

Izdavanje stanova može biti unosan posao, pogotovo u poslovnim i univerzitetskim centrima kao što su Beograd i Novi Sad. Ako ste vlasnik stana za izdavanje, sigurno već znate mnogo stvari iz sopstvenog iskustva. A ako ste novi u ovom poslu ili tek razmišljate da se upustite u preduzetničke vode, ovo će vam biti dragoceni saveti za početak. U svakom slučaju, nije zgoreg podsetiti se nekih opštih pravila u vezi uspešnog izdavanja nekretnine. Počnimo.

Saveti
Kako da iznajmite stan u Beogradu ili Novom Sadu?

Život se polako vraća u normalu, a sa njim i izdavanje stanova. Nadamo se da ćemo svi što pre da ostavimo iza sebe neizvesnost u kojoj smo živeli više od dva meseca, ali svaka situacija, ma koliko neprijatna bila, može da bude prilika da naučimo nešto novo. Ono što su neki znali od ranije, neki su tek sad saznali, a upravo je kriza potvrdila najefikasniji i najbezbedniji način da iznajmite stan. Evo kako: 

Saveti
Problemi i rešenje za "Stan na dan"

Svetom je odjeknula vest da je Airbnb, najpoznatija platforma za kratkoročno izdavanje stanova, otpustila 1900 ljudi, četvrtinu od ukupnog broja zaposlenih.

Top nekretnine
Stanovi za izdavanje Novi Sad

Ovonedeljna top lista stanova je prilično raznovrsna. Bilo da tražite manji ili veći stan, u samom centru ili u širem centru, pogledajte City Expert ponudu stanova za izdavanje u Novom Sadu. Znamo da je za donošenje odluke o iznajmljivanju važno da se obavestite o ukupnim troškovima, pa smo posebno izdvojili mesečne troškove koji vas očekuju uz kiriju.

Top nekretnine
Top 5 stanova za izdavanje u Novom Sadu - požurite da ih vidite!

Tražite stan za izdavanje u Novom Sadu? Pogledajte najlepše stanove iz ponude City Expert agencije za nekretnine za ovu nedelju!

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Kako da izdate stan za vreme vanrednog stanja
Kad su okolnosti teške, moramo da damo sve od sebe da se prilagodimo situaciji i da izvučemo najbolje i iz nje i iz nas. City Expert je i dalje tu za sve vas koji imate nekretninu za izdavanje u Beogradu ili Novom Sadu, i koji računate na redovne mesečne prihode od izdavanja.
Novo iz City Experta / Dešavanja u Novom Sadu
Cityexpert je u Novom Sadu ostvario rast od 97% u 2019.

City Expert, jedinstveni servis za promet nekretnina, je napravio veliki korak napred kad je pre tri godine otvorio kancelariju u  Novom Sadu. Da bismo saznali kako je izgledala avantura pokretanja novog posla, pitali smo za utiske iz prve ruke menadžerku kancelarije City Experta u Novom Sadu, Julijanu Stojanović.  

Dešavanja u Beogradu
Kineska Nova Godina - Vreme je za novi početak

A ne, nismo još proslavili sve. Kineska Nova godina je došla u subotu, 25. januara. Po zapadnom konceptu života, Nova godina se slavi par sati pre nego se kazaljke poklope, i par sati posle.

Tržište nekretnina
Koliko možete da zaradite ako izdajete stan u Novom Sadu?

Interesovanje za život u Novom Sadu je sve veće iz godine u godinu. Osim studenata koji su najbrojniji zakupci, još jedna činjenica utiče na ovaj trend - to je razvoj poslovnog sektora, posebno IT segmenta. Zato izdavanje stanova u Novom Sadu može da bude unosan posao, ako znate kako.

Dešavanja u Novom Sadu
Vreme čarolije u Novom Sadu

Ako postoji jedan grad u zemlji koji je zanimljiv za posetu tokom cele godine, a još više zimi, to je Novi Sad. Ne, nismo pristrasni, iako imamo mnogo razloga da budemo. Novi Sad se u decembru pretvara u zimsku bajku koja nudi obilje zabave za sve uzraste i zato je obavezna destinacija za jednodnevnu ili vikend-posetu. Spakujte porodicu ili društvo i krenite u zimsku avanturu. Pogledajte šta vas sve čeka!

Tržište nekretnina / Dešavanja u Novom Sadu
Izdavanje stanova Novi Sad - cene

Jedna interesantna činjenica koju možda niste znali o City Expertu: 2015. godine, kada smo počeli sa radom, prva usluga koju smo ponudili u Beogradu bila je izdavanje i zakup nekretnina.

Novo iz City Experta / Dešavanja u Novom Sadu
Početak izdavanja u Novom Sadu: akcija “25% POPUSTA ZA 50 NAJBRŽIH”

City Expert, vodeći servis za promet nekretnina na tržištu, nedavno je uveo uslugu IZDAVANJA i ZAKUPA za Novi Sad. Zato smo pokrenuli veliku akciju za novosadske vlasnike stanova za izdavanje...