Kako izdati nekretninu

Pravni saveti
Bitni i obavezni elementi ugovora o zakupu nepokretnosti

Bitni i obavezni elementi ugovora o zakupu nepokretnosti su ključni za uspostavljanje jasnih pravnih odnosa između zakupodavca i zakupca. U ovom blogu istražujemo osnovne definicije i pravne uslove u vezi sa zakupom o nepokretnosti.

Saveti za vlasnike
Izdajem stan - Da li se isplati i kako započeti - City Expert
Planirate da izdate stan, a ne znate odakle da počnete? Pročitajte naš tekst i saznajte zašto je ovo isplativ biznis i kako da izvučete najbolje iz njega.
Saveti
Kako najlakše izdati stan
Izdavanje stana ne mora da bude noćna mora!
Saveti za vlasnike
5 načina da izdate svoj stan po višoj ceni

Postoji više načina da povećate vrednost nekretnine koju izdajete. Ali ne brinite, to ne znači da morate da uložite previše novca u renoviranje i skup nameštaj. U ovom članku govorićemo o pametnim ulaganjima i idejama koja mogu da naprave osetnu razliku za vaš lični budžet kada je u pitanju mesečna kirija. Evo 5 načina da povisite kiriju svog stana bez prevelikog ulaganja.

Saveti
Šta se brže izdaje namešten ili prazan stan

Mnogo puta su nam vlasnici nekretnina za izdavanje postavili ovo pitanje, a mi smo svaki put pokušavali da im odgovorimo uzimajući u obzir njihovu nekretninu.

Saveti / Uređenje stana
6 saveta koji će vam pomoći da brže izdate stan
Mnogo je faktora koji utiču na to da li će se vaš stan dopasti zakupcima, ali ništa ne može da nadmaši prvi utisak! Ono što ljudi vide pri ulasku će najverovatnije formirati njihovu konačnu odluku.
Saveti / Novo iz City Experta
Kako pripremiti nekretninu za reklamno fotografisanje

Većina (za)kupaca koji traže stan ili kuću, bilo da se nalaze u Beogradu, ili možda Londonu, svoju potragu započinje na internetu. Nećemo se hvaliti kako mnogi to čine upravo sa sajta naše agencije za nekretnine, pošto vi to već znate. Uostalom, zato i čitate ovaj tekst.

Novo iz City Experta / Saveti
Da li se lakše izdaje namešten ili prazan stan?

Kupovina nameštaja kada opremate stan za izdavanje može biti popriličan trošak.

Saveti
5 pitanja koje svaki stanodavac treba da pita

Kada izdajete nekretninu bitno vam je ko će živeti u njoj, iz mnogo razloga, kao i da oni koji žive u vašoj nekretnini za izdavanje zadovoljavaju vaše kriterijume. Stoga je neophodno da im postavite pitanja koja će vam omogućiti da izvršite selekciju. Pripremili smo vam 5 osnovnih pitanja koja će vam pomoći da pronađete stanare koji su dobri za vas. Naravno, vi listu uvek možete dopuniti pitanjima koja su vama bitna.

Saveti / Novo iz City Experta
5 razloga da dozvolite držanje kućnih ljubimaca u svom stanu za izdavanje

Kućni ljubimci u stanu za izdavanje? Psi i mačke kao podstanari? Zar mi neće oštetiti stan? Verovatno se svako od vlasnika nekretnine za izdavanje pre ili kasnije zapitao ovo. Odgovori na sva ova pitanja su: DA. Moguće je da će držanje ljubimaca ostaviti neke tragove na stanu, ali sa druge strane postoje značajne prednosti za stanodavce koji dozvoljavaju držanje životinja u iznajmljenom stanu.

Novo iz City Experta / Saveti
Kako funkcioniše City Expert?
„Zašto bismo izabrali City Expert?“ jedno je od najčešćih pitanja onih koji se prvi put susreću sa našom kompanijom. Postoji nekoliko jednostavnih, ali važnih razloga koji nas čine pravim izborom za sve koji žele da oglase svoju nekretninu ili da pronađu novi dom.
Saveti
kako izdati nekretninu
Ovde ćemo pisati o temama koje se tiču stanovanja. To znači da ćete moći da porčitate, na primer, tekstove o uređenju stana, kako lakše izdati nekretninu...