Kreditna sposobnost

Tržište nekretnina
Uslovi za stambeni kredit - koji su uslovi za podizanje kredita za stan?

Saznajte koji su uslovi za odobrenje stambenog kredita, šta oni podrazumevaju i od čega zavise, kao i po kojim uslovima se određene banke razlikuju.

Novo iz City Experta
Upoznajte kreditnog savetnika - novu uslugu City Experta

Koliko vremena je trebalo da unapredimo uslugu Kreditni savetnik i koje benefite ona pruža City Expert korisnicima i svima koji su u potrazi za kreditom ili stanom, razgovarali smo sa Igorom Jovićem, CEO City Experta i Snežanom Vukmirović, kreditnom savetnicom koja će 15 godina iskustva i znanja iskoristiti kako bi pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita.

Saveti
Izračunajte svoju kreditnu sposobnost

“Koliko mogu da se zadužim“? Ovo je pitanje koje je svako od nas postavio sebi u nekom momentu u životu, uglavnom pred neki važan životni događaj poput uzimanja stambenog ili autokredita. U ovom tekstu ćemo otkriti kako da izračunate svoju kreditnu sposobnost i na šta posebno treba obratiti pažnju prilikom ovog procesa.

Tržište nekretnina / Saveti
Kako kupiti stan na kredit posle korone?

Miloš Mitić, operativni direktor City Experta, nastavlja sa analizom domaćeg tržišta nekretnina, sa posebnim osvrtom na dva veoma bitna činioca u kupoprodajnom procesu i na promene u njihovom poslovanju koje su nastale u ovoj godini. To su banke i procenitelji.

Pravni saveti
Saveti za kreditne kupce - Šta vas sve čeka kada kupujete stan na kredit?

Traženje novog doma je vrlo zabavan proces. Naročito ako u tome imate podršku kvalitetne agencije za nekretnine. Podizanje stambenog kredita i plaćanje nekretnine baš i nije. Finansijski vrtlog kupovine stana na kredit lako može da radost zbog rešavanja stambenog pitanja pretvori u pravu noćnu moru. Uvuče vas u procente, rate, valute i razne druge zastrašujuće pojmove, toliko da zaboravite pravi smisao procesa.