Kreditni Savetnik

Savetujemo Ruse
Kako Rusi mogu da dobiju stambeni kredit u Srbiji?

Sve više stranih državljana odlučuje se za život u Srbiji, a osim što iznajmljuju stanove, sve više njih s

Saveti
Da li ste znali da se većina stanova u Srbiji kupuje za keš?

Više od 70% stanova u Srbiji, u toku prethodne godine, kupljeno je gotovinom. Takođe, postoji veliki broj onih koji ulože ušteđevinu i uz pomoć keš kredita dođu do cifre koja će im omogućiti lagodno useljenje, opremanje, kao i renoviranje.

Saveti
Prateci ove savete možete da kupite stan i da zaradite

Mnogi ljudi maštaju o svom domu kao mesto na kojem mogu da stvaraju uspomene, ali postoje i oni koji stan posmatraju kao investiciono sredstvo. Bez obzira da li se kuća ili stan kupuje za život ili kao investicija, postoji mnogo načina kako doći do kupovine nepokretnosti. 

Novo iz City Experta
City Expert ulaže 600.000 evra u razvoj Kreditnog savetnika
Kreditni savetnik za pola godine plasirao više od 170 stambenih kredita u vrednosti preko 14 miliona evra
Novo iz City Experta
Upoznajte kreditnog savetnika - novu uslugu City Experta

Koliko vremena je trebalo da unapredimo uslugu Kreditni savetnik i koje benefite ona pruža City Expert korisnicima i svima koji su u potrazi za kreditom ili stanom, razgovarali smo sa Igorom Jovićem, CEO City Experta i Snežanom Vukmirović, kreditnom savetnicom koja će 15 godina iskustva i znanja iskoristiti kako bi pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita.

Saveti
Stambeni krediti za strance

Sa razvojem tržišta nekretnina u našoj zemlji porasla je i zainteresovanost stranih državljana za kupovinu nepokretnosti. City Expert se u svom dugogodišnjem radu na tržištu nekretnina susretao sa različitim dilemama koje su strani državljani imali kada je u pitanju kupovina stana putem stambenog kredita, te smo iz tog razloga odlučili da u ovom tekstu odgovorimo na neka od najčešće postavljenih pitanja.