Najbolja agencija za nekretnine

Koja je najbolja agencija za nekretnine u Beogradu? - Podaci APR-a pokazuju da je City Expert u 2020. godini zauzeo prvo mesto po prometu nekretnina kao agencija koja posreduje u tom procesu u odnosu na sve ostale domaće agencije na teritoriji Beograda.

Koja je Broj 1 agencija za nekretnine? - City Expert ima najnižu posredničku proviziju u celoj Srbiji. City Expert pravi profesionalne medijske prezentacije. Usluga je besplatna za kupce i zakupce.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Kako smo postali prva agencija u Beogradu po prometu nekretnina?

City Expert beleži rast iz godine u godinu, a podaci APR-a pokazuju da smo u 2020. godini zauzeli prvo mesto po prometu nekretnina kao agencija koja posreduje u tom procesu u odnosu na sve ostale domaće agencije na teritoriji Beograda.

Novo iz City Experta
City Expert među 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi

Nakon jake konkurencije sa velikim brojem startapa iz Evrope, City Expert je izabran u 30 najboljih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi na Tech tour turneji. Cilj Tech tour događaja jeste povezivanje tehnoloških preduzetnika kako bi unapredili svet i poslovanje na bolje. 

Novo iz City Experta
Najbezbednija agencija za nekretnine u Srbiji

Globalna pandemija i zdravstvena kriza su delovali na naše ponašanje u obliku socijalnog (društvenog) distanciranja. Po preporuci Gradskog zavoda za javno zdravlje, fizička odvojenost od drugih osoba predstavlja važnu meru protiv širenja virusa. Držanje fizičke distance ne znači da treba da se osamite – čak naprotiv. Stručnjaci preporučuju održavanje kontakata putem telefona ili društvenih mreža, a da održavanje sastanaka bude online.

Saveti
Kako da prodam stan lako?

"Da li da prodajem stan sad ili da čekam?" je pitanje koje smo u poslednje vreme čuli mnogo puta. Za vreme vanrednog stanja, u medijima su se pojavila različita predviđanja u vezi sa kretanjem cena na tržištu nekretnina. Trenutno, na osnovu naših saznanja, cena kvadrata nekretnina za prodaju u Srbiji se nije promenila u odnosu na stanje pre korone, i nema nikakvih naznaka da će da se promeni u narednom periodu.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Vesti iz City Experta: fotografi se vraćaju na teren!

Kao što smo obećali na početku, redovno vas obaveštavamo o svim promenama u poslovanju City Experta. Sudeći po zvaničnim najavama, ove nedelje se ukida vanredno stanje, što je prvi korak ka vraćanju života u normalu. A te dobre vesti stižu baš kad smo hteli da javimo dobre vesti o početku rada fotografa.

Novo iz City Experta

Rešili ste da prodate stan, kuću ili poslovni prostor i sada se pitate kako da odaberete agenciju za nekretnine. Agencija za nekretnine u Beogradu i Novom Sadu ima mnogo. Neke posluju već godinama i imaju veliki ugled u svetu nekretnina. Na vama je da odaberete onu za koju mislite da će vam najviše odgovarati, a mi vam otkrivamo kako i po kojim kriterijumima da izaberete najbolju agenciju za nekretnine.