Novogodišnji praznici

Uređenje stana
Kreativni i korisni saveti za novogodišnju dekoraciju
Novogodišnji i božićni praznici su period godine kada svoje raspoloženje možemo da iskoristimo na specifičan način tako što ćemo da ukrasimo i ulepšamo svoj dom. Odakle krenuti, kako ukrasiti jelku, koje boje koristiti? Ukoliko ste preplavljeni internet idejama kako urediti dom možete se naći u situaciji da na kraju preterate sa količinom ukrasa i boja čime ćete dobiti rezultat kakva niste zamišljali.
Zanimljivosti
Kako je Deda Mraz završio na sudu?

Bliži nam se vreme novogodišnjih i božićnih praznika i svih radosti koje oni sa sobom donose. Ovi praznici pokazuju iste odlike u vidu ukrašavanja, darivanja, veselja i gozbe. Najčešća prva asocijacija na Novu godinu jeste Deda Mraz. Međutim, da li je oduvek bilo tako?

Uređenje stana
kako-da-drugacije-ukrasite-dom-za-praznike

Novogodišnji praznici su jedinstvena prilika da unesete čaroliju u prostor u kojem boravite. U želji da vam pomognemo da kreirate nezaboravnu prazničnu dekoraciju, sumirali smo svetske trendove i dodali nekoliko ideja kojima možete da osvežite postojeću kolekciju ukrasa. Možda ćete u ovom tekstu naći inspiraciju i motivaciju da, pored svog doma, u dogovoru sa komšijama ukrasite ulaz u zgradu, gelendere, vrata od stana, možda čak i neko drvo u dvorištu ili ispred zgrade. Pored osmeha, praznično raspoloženje je nešto najlepše što možete da podelite sa porodicom, komšijama, kolegama, sugrađanima… i celim svetom. Što da ne, to je praznično vreme godine!