Novogradnja Beograd

Nove zgrade i projekti / Uređenje stana
Želite da vam arhitekta besplatno uredi enterijer?

Tragate za luksuznim stanom u centru Beograda? Maštate o tome da ga uredite po svom ukusu i sa stilom? Želite da se već ove godine uselite u svoj novi dom i uživate u njegovom enterijeru?

Nove zgrade i projekti
Zapadna firma New Passel donosi nov pečat izgradnje i kvaliteta u Srbiju

Svi smo svedoci da je Beograd postao grad kranova. Gradi se sve više, a zgrade niču kao pečurke. U svom tom mnoštvu novogradnji, važno je izdvojiti se od konkurencije i ponuditi nešto drugačije - novogradnju koja odiše stilom i kvalitetom, a koja svojim eksterijerom ne narušava izgled okolnih zgrada, već ulepšava ulicu i ceo kraj.

Nove zgrade i projekti / Novo iz City Experta
Uz inovativne metode lako i brzo do kupaca uz City Expert tim novogradnje

Novogradnja osvaja Beograd pa je jako važno dobro se ispromovisati među konkurencijom kako bi se lako i brzo stiglo do kupaca. Zbog sve većeg izbora, kupci se danas sve više okreću novogradnji koja mora da se istakne po kvalitetu, ceni, ali i po prodajnom pristupu. Pre godinu dana smo prepoznali ovaj trend i tada krećemo sa razvojem našeg tima novogradnje na čelu sa Srđanom Mitrovićem koji dolazi iz bankarskog sektora nakon više od 13 godina rada na rukovodećim pozicijama.

Saveti
6 razloga zašto je bolje kupiti stan u novogradnji

Kupovina stana je velika životna odluka na koju utiče mnogo faktora. Od lokacije, finansija, kvadrature, do blizine škola prodavnica i vrtića, izbor stana u kome vidimo sebe i svoju porodicu uvek traži vreme i racionalno odlučivanje spram potreba koje imamo i onoga čime trenutno raspolažemo.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
NOVO iz City Experta: Saradnja sa investitorima

Dva meseca je tržište nekretnina u Srbiji hiberniralo. Većina je čekala da vidi kako će korona da utiče na cene i potražnju. A neki su, vođeni izrekom "Nepobedivost leži u odbrani, a mogućnost pobede u napadu", otvorili novo poglavlje u poslovanju. Pitali smo Igora Jovića, CEO-a kompanije City Expert, o čemu se tačno radi.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Ponuda koja se ne odbija: Gnezdo Vračara po specijalnoj ceni

Proleće je uveliko počelo – po našem iskustvu i po opštem pravilu u svetu nekretnina, omiljeno doba za kupovinu stana. Istina je da su trenutno okolnosti otežavajuće, ali već znate da sa City Expertom uvek možete da računate na nove ideje.