Novogradnja Novi Sad

Dešavanja u Novom Sadu
Novi Sad - Evropska prestonica kulture koja povezuje ljude

Evropska prestonica kulture je jedan od najpoznatijih projekata Evropske unije, a ideja vodilja 1985. godine, kada je inicirano njeno uvođenje, bila je ta da se određeni gradovi pozicioniraju u srce kulturnog života Evrope i da na taj način poboljšaju svoj status i promovišu održivi turizam uz dodatan razvoj kroz kulturu.

Novo iz City Experta / Dešavanja u Novom Sadu
Upoznajte City Expert tim iz Novog Sada

Dobra komunikacija i poštovanje su ključ uspešnog poslovanja

Nekretnine su ono što nas povezuje, ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu. Pre tačno pola decenije odlučili smo da proširimo svoje poslovanje na grad koji sa pravom nosi epitet multinacionalne i multikulturalne metropole u malom. To je dokazao i City Expert tim iz Novog Sada, u kojem, kako kažu, ne postoji viša ili niža pozicija, već postoji tim ljudi koji su tu da pomognu svom kolegi, budu prijatelji, uče zajedno na greškama i veselo dele uspehe.

Nove zgrade i projekti / Novo iz City Experta
Uz inovativne metode lako i brzo do kupaca uz City Expert tim novogradnje

Novogradnja osvaja Beograd pa je jako važno dobro se ispromovisati među konkurencijom kako bi se lako i brzo stiglo do kupaca. Zbog sve većeg izbora, kupci se danas sve više okreću novogradnji koja mora da se istakne po kvalitetu, ceni, ali i po prodajnom pristupu. Pre godinu dana smo prepoznali ovaj trend i tada krećemo sa razvojem našeg tima novogradnje na čelu sa Srđanom Mitrovićem koji dolazi iz bankarskog sektora nakon više od 13 godina rada na rukovodećim pozicijama.

Nove zgrade i projekti / Tržište nekretnina
NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: TWO HOMES u Novom Sadu

Ovo je priča koja je po mnogo čemu specifična: prvi put imamo čast da postavimo pitanja osobi koja je upoznata sa projektom u izgradnji od početka i u potpunosti -  jer je investitor. Marina i Đorđe Vujović su tandem koji je zaslužan za nastanak zgrade „Two Homes“ u Novom Sadu. „Two Homes“ je privukao našu pažnju kvalitetom i dizajnom, a verujemo da će se i vama dopasti, pogotovo kad ga upoznate ’iz prve ruke’. Uživajte u čitanju!

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
NOVO iz City Experta: Saradnja sa investitorima

Dva meseca je tržište nekretnina u Srbiji hiberniralo. Većina je čekala da vidi kako će korona da utiče na cene i potražnju. A neki su, vođeni izrekom "Nepobedivost leži u odbrani, a mogućnost pobede u napadu", otvorili novo poglavlje u poslovanju. Pitali smo Igora Jovića, CEO-a kompanije City Expert, o čemu se tačno radi.