Prva online agencija za nekretnine

Novo iz City Experta
Novi City Expert sajt po vašoj meri

Potraga za stanom ili prodaja znaju da budu težak i dugotrajan proces. Zato smo vredno radili kako bismo kupcima i zakupcima pojednostavili proceduru pretraživanja za stanom iz snova, a vlasnicima olakšali komunikaciju i ubrzali prodaju. Nakon više od šest meseci svakodnevnog rada došlo je vreme da vam predstavimo nov City Expert sajt i nove funkcionalnosti koje nudi.

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta
Kako smo postali prva agencija u Beogradu po prometu nekretnina?

City Expert beleži rast iz godine u godinu, a podaci APR-a pokazuju da smo u 2020. godini zauzeli prvo mesto po prometu nekretnina kao agencija koja posreduje u tom procesu u odnosu na sve ostale domaće agencije na teritoriji Beograda.

Novo iz City Experta

Rešili ste da prodate stan, kuću ili poslovni prostor i sada se pitate kako da odaberete agenciju za nekretnine. Agencija za nekretnine u Beogradu i Novom Sadu ima mnogo. Neke posluju već godinama i imaju veliki ugled u svetu nekretnina. Na vama je da odaberete onu za koju mislite da će vam najviše odgovarati, a mi vam otkrivamo kako i po kojim kriterijumima da izaberete najbolju agenciju za nekretnine.

Novo iz City Experta
Igor Jovic

City Expert ima novi brend - Zwelo, koji predstavlja revoluciju na evropskom tržištu nekretnina. Igor Jović, CEO City Expert agencije za nekretnine, prvi put govori o otvaranju kancelarije u Ljubljani i izlasku na slovenačko tržište.

Novo iz City Experta
TOP 5 činjenica o City Expertu koje niste znali

Sigurno ste se pitali kako to da jedna agencija radi onlajn, kako to da jedini na tržištu izdajemo stanove bez provizije i kako to da smo uspeli da spojimo informacione tehnologije i rad sa nekretninama. Saznajte koje su to naše dobro čuvane tajne!

Novo iz City Experta
Zašto je City Expert prava agencija za Vas?

Pravimo najbolje multimedijalne prezentacije nekretnina i kombinacijom fotografija, video snimka i prikaza u 360 stepeni predstavljamo nekretninu u najboljem svetlu. Na našim prezentacijama korisnici mogu da vide raspored prostorija, detaljne fotografije, mogu da dožive prostor i da sebe već zamisle u novom domu.

Novo iz City Experta

Pričali smo sa Darkom Lukovićem, CPO City Expert-a, o tome kako se dolazi do prave ideje za start-up, kako izgleda put razvoja jedne ideje i o upornosti koja se isplati.

Novo iz City Experta
U City Expert-u prodaja nekretnina počinje onlajn, završava se potpisivanjem ugovora i traje kraće nego u bilo kojoj drugoj agenciji. Naš onlajn model poslovanja nam dozvoljava da uštedimo mnogo vremena i da to vreme iskoristimo na bolji način. Pre nego što oglasimo nekretninu na prodaju, mi proveravamo vlasničku dokumentaciju, pripremo naš tim za fotografisanje nekretnine i pokrećemo svaki točkić u našem mehanizmu.
Novo iz City Experta
Milan Todorović

Razgovarali smo sa Milanom Todorovićem, izvršnim direktorom City Expert-a, o promenama na tržištu, digitalizaciji poslovanja i o tome kako onlajn agenti uspešno vode ceo proces prodaje i izdavanja nekretnina.

Novo iz City Experta
Agencija za nekretnine

City Expert je savremena agencija za nekretnine koja kombinuje moderne tehnologije i praktično znanje stečeno u tradicionalnom svetu nekretnina. Kao agencija koja je menjala svoj poslovni model, sprovodila istraživanja i osluškivala potrebe korisnika, danas smo došli do toga da smo prva onlajn agencija za nekretnine u Srbiji i u regionu.

Pages