Uređenje stana

Saveti
Kako da najbolje uredite prostor za rad od kuće?
U današnjem digitalnom svetu mnogi domovi su poslednjih godina postajali privatne kancelarije po potrebi. Rad od kuće je sve prihvaćeniji nakon pandemije jer su poslodavci uvideli da je pojedine poslove moguće delimično ili sasvim preseliti iz firme u stan zaposlenog bez štete po produktivnost.
Uređenje stana
Uredi enterijer svog novog doma prateći ove korisne savete

Kupili ste stan i želite da ga ulepšate, ali niste sigurni odakle da krenete, na šta da obratite pažnju i da li ćete imati dovoljno sredstava da svoje želje pretvorite u realnost? Kako biste oblikovali prostor na najkvalitetniji i funkcionalniji način, neophodno je da razmišljate van okvira i pažljivo sagledate sve faktore koji na njega utiču, ali i uticaj samog prostora na svoje korisnike.

Uređenje stana / Naši gosti
enterijer

Letnja sezona svakako je period kada svi imamo više energije da se posvetimo uređenju svog doma. Dosadio vam je stari nameštaj, boja zidova, tepih ili vam je prosto potrebna neka promena koja će ulepšati vaš enterijer, a opet vam neće oduzeti previše vremena i sredstava.

Naši gosti / Zanimljivosti
Upoznajte Majstorice

Nekada „Dve stolice i majstorice“, danas “Majstorice” - na uglu Ugrinovačke i Tršćanske ulice u Zemunu nalazi se radionica dizajnerki Mile Rosić i Branke Bajsert. One se bave restauracijom i reparacijom drvenog nameštaja, dizajnom i izradom originalnih predmeta, prenošenjem znanja kroz radionice i promovisanjem ženskog preduzetništva. Upoznajte ovaj vredni dvojac - kao i nameštaj koji zahvaljujući njima dobija šansu za drugi, reparirani i dizajnirani život.

Saveti
PRIČA O STANU: Kako napraviti stan za maštanje?

Svi želimo da naš stan bude poseban. Takođe da bude lep i funkcionalan. Time se rukovodio i vlasnik stana na Novom Beogradu, koji je klasičan četvorosoban preuredio u dvoiposoban stan. Želeo je, i na kraju uspeo, da napravi prostor koji pleni pažnju pažljivo osmišljenim detaljima i čija udobnost se oseća "sa vrata".

Uređenje stana
Najkreativniji enterijeri u 2018.

U 2018. godini smo objavili 4720 nekretnina na sajtu. Među tim nekretninama najviše su bili traženi manji stanovi u centru Beograda, ali su naši korisnici bili zainteresovani i za veće stanove na periferiji. Ono što je privlačilo najviše pažnje su kreativni enterijeri, koji ne samo da su pratili trendove već su bili i originalni u svakom smislu. Pogledajte najlepše dizajnirane stanove u 2018. godini! 

Uređenje stana
Boja korala kao trend za 2019. godinu

Svake godine dizajneri enterijera, proizvođači nameštaja, tekstila i keramike željno iščekuju objavu Pantone boje godine. Pantone je svetski proizvođač boja koji zahvaljujući svojoj renomiranoj reputaciji već godinama unazad ima veliki uticaj na brojne industrije, a naročito na uređenje doma. Ove godine će dominantna boja biti boja korala. Saznajte zašto je baš ta boja zaslužila da je u 2019. vidimo svuda!

Saveti
Kako iskoristiti vreme između dva izdavanja nekretnine

Biti vlasnik nekretnine za izdavanje podrazumeva određene odgovornosti. Njihovo efikasno i blagovremeno ispunjavanje u mnogome će vam olakšati život i učiniti vas uspešnijima u ovom poslu. Ignorisanje vaših obaveza, ma koliko trenutno delovalo jednostavnije, na duge staze vam, osim manjih prihoda, može doneti i značajne probleme.

Uređenje stana / Saveti
Adaptacija enterijera – trikovi i saveti kako da vaš mali stan postane funkcionalan i udoban
Izazov malog stana se ne ne može rešiti minijaturnim sofama i stočićima već dobrom adaptacijom prostora. Pročitajte u daljem tekstu kako da to uradite sami, bez pomoći skupog stručnjaka.
Uređenje stana / Saveti
Kako da osvežite kupatilo uz malo ulaganja
Kada razmišljate o dekoraciji svog doma, uglavnom se fokusirate na dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, spavaću sobu. Ali, da li ste razmišljali o unošenju nekih promena u svom kupatilu?
Uređenje stana / Saveti
Plafon kao peti zid - prostor za eksperimentisanje
Boje imaju moć da potpuno promene izgled prostorije. Boja zidova je od velikog značaja za celokupnu atmosferu koja će dominirati prostorijom, zbog toga je veoma bitno pametno praviti izbor.
Uređenje stana
Feng Shui uređenje stana
Da biste bili srećniji, uspešniji i bogatiji nego što ste sad potrebno je mnogo truda, vremena i često raznih odricanja. Ipak, jedna popularna životna filozofija sa Dalekog Istoka tvrdi da postoji lakši način da privučete dobru energiju i malo olakšate sebi u trci za postizanjem blagostanja. Reč je, naravno, o Feng Shui učenju! Ukoliko ste zainteresovani za ovu školu mišljenja, ispratite naše savete i dopustite chi energiji da obavi malo posla umesto vas!
Uređenje stana / Saveti
10 ideja za dekoraciju spavaće sobe
Uređenje doma je veliki izazov, ali i zadovoljstvo! Uz naše savete i trikove za dekoraciju, izvucite maksimum iz prostora koji imate na raspolaganju.
Uređenje stana / Saveti
Kreativne ideje za uređenje malog stana
Saveti i trikovi za uređenje enterijera koji će prostor učiniti vizuelno prostranijim i prijatnijim za život
Uređenje stana
6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe
Malo vremena i mašte mogu da učine čuda i osveže vaš životni prostor bez mnogo ulaganja.

Pages