Cene stanova

Saveti za vlasnike
Pet najčešćih grešaka koje vlasnici stanova prave u proceni svoje nekretnine!
Ukoliko posedujete nekretninu i spremni ste da je izdate u zakup ili prodate, ključno važna stavka na samom početku je ispravna procena njene vrednosti. Možda mislite da to nije tako teško i verovatno ste čuli da je zlatno pravilo naći prosek cena nekretnina sličnih vašoj u istom naselju. To je dobar orijentir jer cenu svake nekretnine u najvećoj meri definiše stanje na tržištu, odnosno ponuda i potražnja u datom trenutku. S tim u vezi, možete se naći u situaciji kada je bolje da sačekate ili pak ubrzate prodaju svoje imovine.
Novo iz City Experta
TOP 5 činjenica o prodaji nekretnina

U 2019. godini nas očekuje još veća ekspanzija novogradnje, dobri uslovi za kupovinu stanova putem stambenih kredita i visoka cena kvadrata u strogom centru grada. Ako kupujete ili prodajete stan ove godine, morati znati ovih pet činjenica o prodaji nekretnina, koje će vam mnogo olakšati ceo proces. 

Novo iz City Experta
trend rasta cena nekretnina u Beogradu

U poslednjih par godina, a naročito 2018. godine primećen je znatan rast cena nekretnina u Beogradu. Ekspanzija novogradnje, velika potražnja za stanovima i povoljni krediti kod banaka su glavni razlog za trend rasta cene nekretnina u Beogradu. Da li je taj porast opravdan ili ne?