Enterijer

Uređenje stana
Uredi enterijer svog novog doma prateći ove korisne savete

Kupili ste stan i želite da ga ulepšate, ali niste sigurni odakle da krenete, na šta da obratite pažnju i da li ćete imati dovoljno sredstava da svoje želje pretvorite u realnost? Kako biste oblikovali prostor na najkvalitetniji i funkcionalniji način, neophodno je da razmišljate van okvira i pažljivo sagledate sve faktore koji na njega utiču, ali i uticaj samog prostora na svoje korisnike.

Uređenje stana / Naši gosti
enterijer

Letnja sezona svakako je period kada svi imamo više energije da se posvetimo uređenju svog doma. Dosadio vam je stari nameštaj, boja zidova, tepih ili vam je prosto potrebna neka promena koja će ulepšati vaš enterijer, a opet vam neće oduzeti previše vremena i sredstava.

Saveti / Naši gosti
Saveti za sezonu iz Marine enterijernice

Ako do sad niste čuli za Maru, a teško nam je da poverujemo u to, evo prilike da to ispravite. Mara je dizajner enterijera i nameštaja, dekorater, osnivač Marine ENTERIJERNICE, su-osnivač “iDeco” online škole enterijera i dekoracije.

Uređenje stana
Najkreativniji enterijeri u 2018.

U 2018. godini smo objavili 4720 nekretnina na sajtu. Među tim nekretninama najviše su bili traženi manji stanovi u centru Beograda, ali su naši korisnici bili zainteresovani i za veće stanove na periferiji. Ono što je privlačilo najviše pažnje su kreativni enterijeri, koji ne samo da su pratili trendove već su bili i originalni u svakom smislu. Pogledajte najlepše dizajnirane stanove u 2018. godini! 

Uređenje stana / Saveti
Adaptacija enterijera – trikovi i saveti kako da vaš mali stan postane funkcionalan i udoban
Izazov malog stana se ne ne može rešiti minijaturnim sofama i stočićima već dobrom adaptacijom prostora. Pročitajte u daljem tekstu kako da to uradite sami, bez pomoći skupog stručnjaka.
Uređenje stana / Saveti
Kako da sami napravite nameštaj od drvenih paleta
Fotelju možete jednostavno kupiti, ali običan komad nameštaja postaje nešto sasvim posebno kada uložite malo truda i kreativnosti…
Uređenje stana
10 vodećih trendova u uređenju enterijera
Kako se modni trendovi iz godine u godinu menjanju, tako se menjaju i trendovi za uređenje doma. Ako vam je ponestalo inspiracije i novih ideja, pogledajte šta je sada aktuelno kada su enterijeri u pitanju…